L’associació esportiva Egara Powerlifting busca un local per poder celebrar un dels actes solidaris més importants per al club. Els pròxims 17, 18 i 19 de desembre de 2021, l’entitat té previst organitzar una altra edició del Campionat Benèfic per a la lluita contra el càncer infantil, que acull categories de “press de banca” i “press de pes”. Però es troba amb un problema afegit. I és que durant els dies que està programada la competició, la seva seu, ubicada al poliesportiu de La Cogullada, es trobarà en obres. Aquesta era la seva primera opció, quan van demanar ja al passat mes d’agost permís a l’Ajuntament de Terrassa per a la seva celebració, però la resposta va ser que no podria ser perquè en aquell període s’estarà fent treballs d’adequació de les instal·lacions esportives.

Davant de la negativa rebuda de l’Ajuntament, l’Egara Powerlifting va decidir demanar una alternativa “digna”. I l’opció que els va semblar que podia complir amb els requisits era el Recinte Firal de Terrassa, al Passeig 22 de juliol de Terrassa. Però la preocupació ja comença a imposar-se en el club, ja que han passat més de dos mesos des de la sol·licitud i des del govern encara no s’han manifestat. “Estem esperant resposta”, afirmen en un comunicat. El neguit és palpable perquè consideren que l’acte requereix una “organització complexa” i no es pot decidir a l’últim moment. Davant de la incertesa, l’Egara ha decidit començar a buscar altres opcions en les ciutats més pròximes a Terrassa. D’aquesta manera, no descarten traslladar el campionat fora de Terrassa.

Aquesta però no és l’opció desitjable des de l’Egara Powerlifting, per aquest motiu insten a l’Ajuntament de Terrassa a “donar-nos una solució per poder celebrar el Campionat benèfic a Terrassa”, perquè volen que “la nostra ciutat estigui present com a exemple solidari en la lluita contra el càncer infantil”, sentencien.

Nou comentari