Victòries dels dos sèniors de waterpolo del Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va batre el CN Barcelona (12-10) en partit corresponent a la 8a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho va quallar un matx excel·lent i va obtenir una victòria de molts quirats contra un rival directe de la zona alta de la taula. Amb aquest resultat, els egarencs se situen quarts amb un balanç de sis triomfs i dues derrotes en vuit partits disputats.

El matx va arrencar amb la igualtat prevista. El primer quart va esdevenir una presa de contacte, un intercanvi de cops que va enfilar l’electrònic fins a l’empat a tres. Els visitants van avançar-se al minut de joc en una acció en home de més que va culminar Cupido. De Lera va signar la rèplica mitjan període. La dinàmica es va repetir després que Chico, en superioritat numèrica, contrarestés la diana prèvia de Gomà. Rodríguez, en el darrer minut de període, va posar per davant els de Cobacho, però López, de penal, va restablir l’equilibri. El CN Terrassa va fonamentar el triomf en un segon quart impecable en què va ser capaç de deixar la porteria a zero. Sánchez, en home de més, va anotar el 4 a 3. Posteriorment, Alarcón va resoldre una altra jugada en superioritat des dels dos metres per marcar el cinquè. Flores, a només set segons de la botzina, va col·locar un esperançador 6 a 3 al descans.

A la represa, va arribar la reacció del CN Barcelona, que va poder estrènyer el marge a només un gol al final de tercer període. El partit va anar guanyant nivell i intensitat. Chico, en home de més, va ampliar l’escletxa al minut i mig de joc, però els cenebistes es van apropar amb un parcial de 0 a 2, obra de López i Asensio. Delgado, de penal, va tornar a incrementar la diferència. Els de González, no obstant, no van abaixar els braços i un doblet de López els va situar a només un gol (8-7). La distància mínima va mantenir-se després que un inspirat López contrarestés el gol previ de Sánchez (9-8).

A l’últim quart, l’emoció va continuar creixent. Els cenebistes van aconseguir empatar a nou per mitjà d’Asensio a poc menys de sis minuts per al final. En aquest punt del partit, el CN Terrassa va mostrar maduresa i determinació per impedir la remuntada visitant. En el tram final, va decantar la balança al seu favor amb un parcial de 3 a 0, amb Flores, Chico i Comas com a artífexs. La diana de Gomà de penal en el darrer minut només va servir per establir el 12 a 10 definitiu.

El CN Terrassa rebrà dijous (12.45h) la visita de l’Astralpool CN Sabadell en partit corresponent a la 9a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina.

Jugada del partit del sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa | CNT

El femení no deixa respirar al cuer

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va golejar el CDN Boadilla (21-4) en partit ajornat corresponent a la 3a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez va mostrar-se molt superior al cuer de la categoria i va obtenir una victòria completament plàcida, la cinquena en vuit partits disputats.

Les egarenques van sortir decidides a resoldre el tràmit per la via ràpida i així va ser. Van encadenar un parcial de 6 a 0 en el primer període que va esdevenir definitiu. Ten Broek, en superioritat, va anotar el primer. Camus, amb un doblet, Bosveld, Peña, de penal, i Paul van marcar la resta. En el segon quart, la dinàmica no va variar gaire. Ferrer i Camus van incrementar la diferència només començar. Les madrilenyes van estrenar-se als dos minuts i mig del període de la mà de Ruano. De fet, les visitants van marcar dos gols més en aquest quart, obra de Peragón i Mora. El CN Terrassa va replicar per mitjà de l’encert de Bosveld, Camus i Ferrer, novament (11-3).

A la represa, l’equip de Xavi Pérez va aixecar el peu de l’accelerador. El ritme anotador va minvar. Bosveld va anotar el dotzè en superioritat numèrica. Roca, de penal, va apropar mínimament el Boadilla. En el tram final del període, Camus i Peña, de penal, van col·locar un concloent 14 a 4. En l’últim quart, el CN Terrassa va posar fi a la treva i va tornar a apujar el nivell, cosa que es va reflectir amb un parcial de 7 a 0 que va establir el 21 a 4 definitiu. Ferrer, en dues ocasions, Finestra, Cuenda, Camus, Bosveld i Peña van ser-ne les artífexs.

El CN Terrassa visitarà dimecres a la piscina Josep Vallès per enfrontar-se al CE Mediterrani (12.00h) en partit corresponent a la 9a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina.