El CN Terrassa fa història i passa a la final de la Challenger Cup

El CN Terrassa va vèncer a Turquia, davant l’Enka Istanbul, per 8 a 10 en la Challenger Cup. L’equip viatjava amb un avantatge de tres gols (15-12 a l’anada), i va fer un gran partit, amb un Flores golejador i estelar. Els egarencs jugaran la final de la Challenger Cup, tot un somni fet realitat. Una oportunitat única.

Flores, després de quatre minuts de joc, va avançar els egarencs en el marcador (0-1). Alkan, en jugador extra va encertar també i va empatar. Un altre cop Flores va fer passar al davant al seu equip (1- 2), però una expulsió de Sánchez, va permetre a l’experimentat Obradovic posa el 2 a 2 a l’electrònic.

Quan faltava 1 minut i 23 segons Flores per tercera vegada va anotar i va deixar el marcador en un 2 a 3. En el segon període Flores ho va tornar a fer. El millor jugador del partit i màxim anotador va obrir el quart (2-4) i va situar al CN Terrassa en una situació prodigiosa, amb una diferència de dos gols. Ja a la meitat del període Ozbek, amb un jugador de més (3-4) i Obradovic de penal (4-4) van tornar a situar a l’Enka dintre del partit. En l’últim minut del quart De Lera va estrenar-se en l’atac ofensiu (4-5) i va aconseguir portar a l’equip de Cobacho amb avantatge al descans.

A la represa, el partit es va tornar en un estira-i-arronsa de gols. El quart el va obrir Alkan (5-5) amb un jugador extra després de l’expulsió d’Alarcón. El següent
gol va venir de la mà de Chico (5-6). En aquest punt el partit ja estava boig. Ozbek va aconseguir empatar el partit (6-6), però Flores només va necessitar trenta
segons per tornar a situar l’electrònic en superioritat terrassenca. En els últims segons del quart, Ozbek va tornar a empatar (7-7), però gràcies a l’expulsió de
Baskaya, Delgado va tornar a tancar un quart de manera favorable al CN Terrassa.

Expulsions i més expulsions

Fins a un total de set expulsions entre els dos equips en els minuts finals. En els primers segons Motos va fer una gran aturada davant un penal d’Obradovic. I no va ser fins a ja en la meitat del quart que Alarcón va fer doblet de dianes, totes dues amb jugador extra, i va avançar definitivament als egarencs (7-10) que tenien la victòria a tocar. Un gol de penal d’Obradovic (8-10) va ser l’últim encert ofensiu del partit. Tot i això, Motos va tornar a aturar un penal al jugador croat i va sentenciar definitivament el partit, que va acabar amb
la gran victòria dels nois egarencs.

Fitxa tècnica
Enka Istanbul: Banda, Ozbek (3), Atam, Can, Kaner, Alkan (2), Yenigun, Duzenli, Baskaya, Ergin, Kahraman, Obradovic (3), Yuksek
Entrenador: Emre Veri

CN Terrassa: Motos, Wilson, F. Sánchez, Alarcón (2), Flores (5), Garcia, Delgado (1), Alcaraz, Perez, De Lera (1), Rodríguez, Chico (1), I. Sánchez.
Entrenador: Dídac Cobacho.

Àrbitres: Vogel i Bourges

Parcials: 2-3; 2-2; 3-3; 1-2
Resultat acumulat: 2-3; 4-5; 7-8; 8 -10
Evolució del marcador: (0-1; 1-1; 1-2; 2-2; 2-3) (2-4; 3-4; 4-4; 4-5) (5-5; 5-6; 6-6; 6-7; 7-7; 7-8) (7-9; 7-10; 8-10)