El CN Terrassa benjamí, tercer en la Final Territorial

Tercer lloc per al Club Natació Terrassa (CNT) en la Final Territorial Benjamina de natació. Els nedadors de l’entitat egarenca van sumar més de 1.550 punts.

El Club Natació Terrassa va aconseguir la tercera posició per equips en la Final Territorial Benjamina, el campionat de Catalunya de les categories benjamina i prebenjamina de natació, que va celebrar-se a la Piscina Sylvia Fontana de Tarragona entre dissabte 24 de juny de 2022 i dilluns 27.

Els nedadors del club egarenc van sumar 1.556 punts

Els nedadors del club egarenc van sumar 1.556 punts, només per darrere del CN Sant Andreu, campió amb 2.018, i del CN Sabadell, segon amb 1.586.

Júlia Ordóñez va assolir la plata en la Q64 categoria femenina 10,5 anys i Aleix Alsina va aconseguir el bronze en la Q64 categoria masculina 9,5 anys.

Sis nedadors més van obtenir diploma en aquesta modalitat: Artur Álvarez, quart en la Q64 categoria masculina 9,5 anys; Pol Redon, cinquè en la Q64 categoria masculina 9 anys; Andrea Cuenca, quarta en la Q64 categoria femenina 9,5 anys; Xavi Guerrero, vuitè en la Q64 categoria masculina 10 anys; Jan Cano, setè en la Q64 categoria masculina 11,5 anys; i Pol Santana, vuitè en la Q64 categoria masculina 11 anys.

Eira Domínguez va ser primera en la final C de la Q64 categoria femenina 9 anys

Eira Domínguez va ser primera en la final C de la Q64 categoria femenina 9 anys, mateix mèrit que va assolir Laia Rojas en la final C de la Q64 categoria femenina 10,5 anys. Marta Guillamont va classificar- se segona en la final D de la Q64 categoria femenina 10,5 anys, mentre que Arnau Ferrando va acabar segon en la final G de la Q64 categoria masculina 11 anys i Jadhai Lozano va ser tercer en la final C de la Q64 categoria femenina 10 anys.

Lucas Sánchez va ser primer en la final E de la Q64 categoria masculina 11 anys i vuitè en els 200 m estils masculins categoria 11 anys.