Els sèniors del CNT cauen davant d’un Rubí dominador des de l’inici

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va perdre ahir contra el CN Rubí (13-8) en el quart partit de la Copa Federació. El conjunt de Dídac Cobacho va anar sempre a remolc en el marcador davant un rival dominador que va controlar la situació des de l’inici, i que va acabar amb derrota pels terrassencs.

El Rubí va prendre la iniciativa en el primer quart i ja no va cedir-la en cap moment malgrat els intents egarencs. Els de Tiago Moreira van encadenar un parcial de 3 a 0 de sortida, amb dues dianes de Soler i una de Carrasco. En el tram final del període, Alcaraz va retallar distàncies.

En el segon quart, però, el Rubí va repetir el patró dels primers minuts. Va anotar tres gols consecutius, de la mà de Mejías, Pina i Soriano, que van enfilar l’electrònic fins al 6 a 1. El CN Terrassa va poder escurçar distàncies abans del descans gràcies a l’encert d’Alegre i Sabadell (7-4).

A la represa, però, el Rubí va seguir dominant el matx. En un minut de joc, Mejías i Carrasco van col·locar el 9 a 4. Els de Dídac Cobacho van mirar de reaccionar a través de Sabadell i De Amos. Els locals, no obstant, van mantenir quatre gols de marge al final del tercer període (10-6).

En els últims vuit minuts, el Rubí va gestionar la renda adquirida i va certificar el triomf (13-8). Díaz i Comas van anotar els gols terrassencs d’aquest darrer quart.

Visita del CE Mediterrani

El CN Terrassa jugarà el cinquè partit de la Copa Federació avui mateix contra el CE Mediterrani a les 20.45h a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

Fitxa tècnica

• CN Rubí: Albacete, Soler (3), Granados, Carrasco (3), S. Pina, I. Pina (2), Mejías (2), Van Doorn, Fernández, Soriano (2), Verdú (1), Pino, A. Pina. Entrenador: Rui Tiago Moreira.
  • CN Terrassa: I. Sánchez, Alegre (2), De Amos (1), Alarcón, Alcaraz (1), P. Garcia, Sabadell (2), Prieto, Comas (1), Diestre, Díaz (1), B. Garcia, Acuña. Entrenador: Dídac Cobacho.
  • Àrbitres: Márquez i Sanfeliu.