El sènior masculí de waterpolo torna a la lliga amb una golejada contra el Caballa.

CN Terrassa: Motos, Wilson, F. Sánchez, Alarcón (2), Flores (4), Garcia, Delgado (5), Pérez (2), Sabadell (2), De Lera (1), Rodríguez, Chico (4), I. Sánchez.
CN Caballa: Geurts, Abselam, Reguera, Pardon, Takacs (1), Leona (1), Molina (4), Martínez, Caracuel (1), Aróstegui, Gómez, Fernández, Rus.
Entrenador: Peter Kubicsko.
Àrbitres: Colominas i Bach.
Parcials: 5-0, 1-4, 6-2, 8-1.
Resultat acumulat: 5-0, 6-4, 12-6, 20-7.
Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0), (5-1, 5-2, 5-3, 6-3, 6-4), (7-4, 7-5, 8-5, 9-5, 10-5, 11-5, 11-6, 12-6), (13-6, 13-7, 14-7, 15-7, 16-7, 17-7, 18-7, 19-7, 20-7).

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va superar còmodament el CN Caballa (20-7) en partit corresponent a l’11a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina, la darrera de la primera volta i la primera de l’any 2023. El conjunt de Dídac Cobacho va complir els pronòstics i va passar per sobre del nouvingut a la categoria, que només va inquietar en el segon període. Aquesta victòria manté els egarencs en el tercer lloc de la taula amb 19 punts i un balanç de vuit triomfs i tres derrotes.

Els terrassencs van anar per feina en el primer quart, tal com reflecteix el 5 a 0 amb què es va tancar el parcial. Als tres minuts de joc, Flores i Delgado van situar el 2 a 0 en un tres i no res. Delgado va repetir poc després en culminar una acció en superioritat numèrica i en transformar un penal comès per Martínez. Sabadell, també de penal, va marcar el cinquè.

El segon període va esdevenir un parèntesi. Els de Cobacho van aixecar el peu, cosa que l’equip de Ceuta va aprofitar per reduir la renda. Molina, en dues ocasions, i Takacs en van ser els artífexs (5-3). Els dos gols de diferència van mantenir-se fins al descans després que Caracuel contrarestés la diana prèvia deChico (6-4).

A la represa, el CN Terrassa no va fer més concessions i va certificar la victòria amb un concloent 14 a 3. Chico va marcar el setè només començar. El Caballa, no obstant, va replicar immediatament de la mà de Leona. Els egarencs van trencar el xoc de forma definitiva amb un parcial de 4 a 0, obra de Flores, Alarcón, De Lera i Chico. Molina va aturar l’allau momentàniament, poc abans que Delgado, en home de més, establís el 12 a 6.

En els últims vuit minuts, l’avantatge local va créixer exponencialment. Després d’un gol per banda, amb Flores i Molina com a protagonistes, l’equip de Cobacho va encadenar un contundent 7 a 0 fins a la botzina final. Un doblet de Pérez i les
dianes de Delgado, Flores, Chico, Sabadell i Alarcón van certificar un triomf plàcid.

Visita al CN Sant Andreu

El CN Terrassa visitarà el CN Sant Andreu en partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina, la primera de la segona volta. El matx es disputarà el dissabte 21 de gener a les 18.15h a la piscina Pere Serrat.