El sènior de waterpolo del CN Terrassa tanca l’any amb victòria

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va derrotar a domicili el CE Mediterrani (8-11) en partit corresponent a la 10a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho va sumar així una victòria valuosa contra un rival directe que li permet arribar a la pausa nadalenca en una esplèndida tercera posició amb 17 punts i un balanç de set triomfs i tres derrotes.

Els egarencs van signar una arrencada convincent. Als tres minuts de joc, Flores, de penal, va anotar el primer. Poc després, Delgado va ampliar el marge en transformar un segon llançament de penal. En el tram final del període, els locals es van apropar gràcies a l’encert de Pérez (1-2). Només començar el segon quart, el Mediterrani va empatar a través d’una acció en home de més que va culminar Prat. Els de Cobacho, però, van respondre amb determinació i van prendre novament les regnes amb un parcial de 0 a 2, obra de Sánchez i Delgado, ambdós en superioritat numèrica. El resultat es va estrènyer en els instants previs al descans, atès que García i Corres van anotar per part barcelonina, mentre que Rodríguez va protagonitzar la rèplica terrassenca (4-5).

A la represa, el CN Terrassa va caminar a poc a poc, però amb constància, cap al triomf. Delgado i Flores van ser els artífexs d’un nou parcial de 0 a 2 que posava el partit coll avall. Els de Martínez, no obstant, van reenganxar-se ràpidament amb un doblet de García de penal. Alarcón, en els últims segons, va situar un tranquil·litzador 6 a 8 amb encara un quart per davant.

L’equip de Cobacho va certificar la victòria en un darrer període molt seriós. Alarcón, de nou, va aprofitar una jugada en home de més per incrementar la diferència. McQuet va retallar distàncies momentàniament, ja que els terrassencs van tornar a obrir una escletxa de tres gols a càrrec de Flores (7-10). Les dianes finals de García i de Chico, de penal, només van servir per enfilar el marcador final fins al 8 a 11.

Visita al CN Caballa

Després de l’aturada nadalenca, el CN Terrassa rebrà la visita del CN Caballa en partit corresponent a l’11a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina, la darrera de la primera volta. El matx es disputarà el dissabte 14 de gener a les 14.30h a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.