El sènior femení del CN Terrassa no pot amb el Mediterrani

L’equip femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va perdre ahir a casa (10-12) davant un rival directe, el CE Mediterrani, en el partit corresponent a la 20a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El partit, es podria definir com un dels més decisius de tota la temporada.

El joc va començar amb força igualtat encara que Crespi va fer ràpidament el (0- 1). Cantero va respondre amb contundència (1-1) poc després per transformar el marcador en empat. Peña (2-1) va avançar el marcador a favor de les egarenques però per poc temps, ja que en menys d’un minut, Prats (2-2) va igualar el partit. Moreno (2-3) i Bakoc (2-4) van portar a les de Barcelona al final del primer quart amb una superioritat de dos gols.

El segon període va ser molt igualat quant a gols, ja que únicament les del CN Terrassa van ser capaces de fer un encert. Cuenda (3-4) va aconseguir reduir la diferència de marcador quan faltava una mica més de dos minuts per arribar al descans.

En la represa, les de Sants van reaccionar i van augmentar els encerts. Crevier (3- 5) va fer el primer dels 5 gols que van fer en el tercer quart. Quan faltava poc menys de 5 minuts per acabar el tercer tram, Crevier (3-6) va seguir augmentant la diferència de marcador fent un gol de penal. Crespi (3-7) va tornar a anotar. Bosveld (4-7) va intentar reduir la diferència de gols però, Espar (4-8) va augmentar un altre cop el marcador a favor de les de Barcelona. Quan faltava poc més de dos minuts Bosveld (5-8) va tornar a reduir la diferència però no va ser suficient ja que, Puanani (5-9) va marcar el cinquè del tercer període per les del CE Mediterrani. Quan faltaven 12 segons Cuenda va anotar el (6-9).

En els últims vuit minuts de joc, l’equip entrenat per Pérez va començar fort i Cantero (7-9) va marcar el primer encert del quart. Seguidament, Moreno va tornar a distanciar al seu equip (7-10). Després el quart ja va ser un estira-i-arronsa. Marcava un equip i posteriorment l’altre. Camus va fer el 8 a 10 i Crespi el 8 a 11 deixant el marcador favorable a les barcelonines. Cantero amb un altre gol de penal va intentar tornar a introduir a l’equip en la cerca de victòria ja en els últims segons, però Muñoz no va deixar escapar la seva oportunitat i va sentenciar el joc (9-12). Cuenda en els últims cinc segons va tancar el joc (10-12).

Desplaçament a la capital

El pròxim partit de l’equip sènior femení del CN Terrrassa serà dissabte 29 d’abril a les instal·lacions del Club Natació Catalunya a les 12:45 h.