El sènior femení del CN Terrassa es desfà sense patiment del CN Rubí

L’equip sènior femení del Club Natació Terrassa va adjudicar-se el passat dissabte la necessària victòria a domicili (4-9) davant el Club Natació Rubí en un derbi vallesà. Les egarenques van aconseguir així els tan necessaris i merescuts punts, per seguir en la lluita pels play-offs.

El partit el va obrir l’equip local en els vint primers segons de joc. Una diana de Treviño marcava l’1-0. Però l’expulsió 20 segons després d’Ungria va permetre el gol de Camus (1-1) en una gran jugada en superioritat del CN Terrassa. Bosveld va avançar a les de Terrassa per primera vegada (1-2).

Un altre gol en superioritat (1-3), obra de Bolveld, va obrir el marcador en el segon quart a favor de l’equip de Terrassa. Cantero (1-4) i Paul (1-5), retornada després d’una lesió, van continuar ampliant la diferència en l’electrònic. Però una falta de Bosveld va donar pas al gol de penal d’Ungria i al 2-5 abans del descans.

Una segona part del CN Terrassa sense patir

A la represa, el ritme ofensiu de les del CN Terrassa va continuar augmentant. Kindred Paul (2-6) i Camus (2-7) van fer dues dianes consecutives en els dos primers minuts de joc que van tornar a avantatjar a l’equip de Xavi Pérez. Cantero, la màxima golejadora del matx, va transformar un gol de penal en el 2-8 de les egarenques, que tenien el partit a la butxaca. Un gol de Moreno (3-8) va fer entrar al CN Rubí en el partit.

Només començar els últims vuit minuts de joc Treviño va anotar, rebaixant la diferència de gols (4-8). Però un altre encert de Cantero des dels 2 metres va acabar de sentenciar el partit, atorgant els punts de victòria a les de Terrassa.

Partit decisiu en la lliga

El proper partit de les noies serà el 18 de març a les instal·lacions del Club Natació Terrassa contra el CN Sant Andreu. Serà un partit decisiu per l’equip, ja que el Sant Andreu és un dels rivals directes en aquest tram final de lliga.