MónTerrassa
Nina Ten Broek, del CNT, a semifinals del Campionat del Món de waterpolo
  • CA

La selecció neerlandesa de waterpolo, amb la jugadora del Club Natació Terrassa (CNT) Nina Ten Broek entre les protagonistes, va classificar-se ahir per a les semifinals del Campionat del Món que s’està celebrant a Budapest (Hongria) després de batre Grècia per 7 a 12 (1-3, 2-3, 3-3 i 1-3) en el matx de quarts de final.

Els Països Baixos van dominar des del principi. Van arrencar amb un parcial d’1 a 3 que van saber ampliar en el segon quart per arribar amb tres gols de marge al descans (3-6). A la represa, les hel·lenes ho van intentar, però el matx va entrar en una fase d’intercanvi de gols que va permetre les neerlandeses entrar al darrer període amb tres gols de diferència (6-9). Els Països Baixos van certificar el passi a semifinals amb un parcial final d’1 a 3.

Les neerlandeses buscaran demà 30 de juny un lloc en la gran final contra Hongria, la selecció amfitriona. El matx arrencarà a les 21.00h.

La selecció espanyola queda fora de la lluita per les medalles

La selecció espanyola va perdre ahir en quarts de final contra la selecció dels Estats Units, la vigent campiona olímpica, per 13 a 8 (3-3, 3-2, 5-3 i 2-0). El combinat de Miki Oca va resistir el potencial estatunidenc fins al descans. A la represa, però, l’equip d’Adam Krikorian, liderat per unes inspirades Stephanie Haralabidis, autora de sis dianes, i Madeline Musselman, que en va marcar cinc, va decantar la balança al seu favor.

La selecció espanyola compta amb les jugadores del Club Natació Terrassa Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña entre les protagonistes. L’equip lluitarà ara per la cinquena plaça. Demà, a les 14.30h, s’enfrontarà a França en el primer assalt per assolir aquest objectiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa