Massa Barceloneta pel CN Terrassa de waterpolo (9-16)

Massa Barceloneta pel CN Terrassa de waterpolo. Els pronòstics es van complir. El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va perdre dissabte contra el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta (9-16) en partit corresponent a la 7a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina.

El conjunt de Dídac Cobacho va resistir durant el primer període el potencial dels mariners, que van mostrar-se superiors a partir del segon quart. Amb aquest resultat, els egarencs acumulen un balanç de quatre victòries i dues derrotes en els sis partits disputats.

Igualat d’inici

L’inici de partit va ser prou igualat. De Toro va avançar els visitants als dos minuts de joc, acció que va replicar tot seguit Alarcón. Els de Fatovic van prendre de nou
la iniciativa mitjan quart a través de Larumbe. El CN Terrassa, no obstant, va empatar a dos gràcies a un penal transformat per Delgado. L’estira-i-arronsa va
mantenir-se fins al final del quart. Amb 3 a 3 a l’electrònic, els mariners van encadenar un parcial de 0 a 2, amb De Toro i Paul com a artífexs, però Delgado, en
el darrer segon, va reduir distàncies (4-5).

El Barceloneta va aplicar el mode piconadora en el segon període, en què va sentenciar el matx amb un parcial d’1 a 6. Després que Flores marqués el 5 a 6, els de Fatovic van encadenar un 0 a 5 concloent. Munárriz, en dues ocasions, Pavillard, Bustos i Paul en van ser els protagonistes (5-11).

A la represa, el ritme ofensiu va baixar. Paul, màxim anotador del matx amb set dianes, va marcar el 5 a 12. Quatre minuts després, De Lera va apropar els egarencs, però Paul, de nou, va establir el 6 a 13. Cal destacar que Pepe Motos va aturar tres penals durant tot el matx.

En els últims vuit minuts, el partit va anar llanguint. El darrer quart va esdevenir un intercanvi de cops que va conduir el marcador fins al 9 a 16 definitiu. Delgado, Rodríguez i Flores van anotar per part egarenca, mentre que Paul, per partida doble, i Pavillard van marcar les dianes marineres.

Fitxa tècnica
CN Terrassa: Motos, Wilson, F. Sánchez, Alarcón (2), Flores (2), Garcia, Delgado (3), Pérez, Comas, De Lera (1), Rodríguez (1), Chico, I. Sánchez.
Entrenador: Dídac Cobacho.
Zodiac CN Atlètic-Barceloneta: Aguirre, Famera, Matkovic, Munárriz (2), De Toro (3), Larumbe (1), Pavillard (2), Paul (7), Tahull, Perrone, Biel, Bustos (1), Porter.
Entrenador: Elvis Fatovic.
Àrbitres: Ortega i Fernández.
Parcials: 4-5, 1-6, 1-2, 3-3.
Resultat acumulat: 4-5, 5-11, 6-13, 9-16.
Evolució del marcador: (0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 3-4, 3-5, 4-5), (4-6, 5-6, 5-7, 5- 8, 5-9, 5-10, 5-11), (5-12, 6-12, 6-13), (7-13, 7-14, 8-14, 8-15, 9-15, 9-16).

Visita del Geodesic Real Canoe

El CN Terrassa tornarà a jugar demà passat dimecres. Rebrà la visita del Geodesic Real Canoe (13.30h) en partit ajornat corresponent a la 5a jornada de la Lliga