MónTerrassa
Lluís Melús es penja dues medalles al Campionat Nacional d’Apnea Outdoor
  • CA

L’esportista de Terrassa Lluís Melús s’ha penjat dues medalles, una d’or i una de plata, al Campionat Nacional d’Apnea Outdoor, que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Lanzarote. L’egarenc ha format part de la selecció catalana i ha participat en dues de les quatre disciplines que s’oferien, aconseguint uns resultats excel·lents. La competició, amb col·laboració de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques i la Federació Canària d’Activitats Subaquàtiques, es va dur a terme a la zona del Puerto del Carmen, mentre que la recollida com el “Muellito” de la Playa Chica.

Lluís Melús amb la resta de companys de la selecció catalana al Campionat Nacional d’Apnea Outdoor | Cedida

Els apneistes podien competir en quatre disciplines diferents, les quals eren elegibles amb total llibertat (cada atleta podia escollir les dues disciplines amb les quals es sentís més còmode):

-CWT Pes constant amb monoaleta o bialeta.

-CWBF: Pes constant amb bialetes.

-CNF: pes constant sense aletes, aquesta es la més dura a nivell físic i junt amb la monoaleta la que requereix de més tècnica.

-FIM: inmersió lliure, (baixar i pujar estivant de la corda que ens fa de guia).

Sense rival a la categoria CNF

Melús va participar a CNF el dissabte i FIM el diumenge, aconseguint or i plata respectivament. Tenien dos intents per consolidar les marques. Amb CNF -50 metres de profunditat, el terrassenc no va tenir rival i va acabar amb una puntuació de 100 sobre 100, lluny de les marques de tots els seus rivals. El podi el van completar Fidel López amb 45 metres i 90 punts i Viacheslav An amb 30 metres i 60 punts. Pel que fa al FIM va aconseguir una marca de 60 metres de profunditat, el que li va donar una puntuació de 80, la mateixa que van aconseguir Fidel López i Alejandro Tintoré. Només els va superar Luis A. Guitiérrez, amb 75 metres i 100 punts.

Lluís Melús amb les medalles i el trofeu al Campionat Nacional d’Apnea Outdoor 2022 | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa