El femení del CN Terrassa cau davant del líder, el CN Sabadell

L’equip femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va perdre aquest dimarts a casa (15-7) davant el líder de la competició, el CN Sabadell, en el partit corresponent a la 15a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El partit, que s’havia de disputar el passat 11 de febrer, va ser ajornat, ja que el Sabadell jugava un partit de la Champions League Women.

El joc va començar amb força igualtat encara que González va fer ràpidament el 0-1, el Bosveld va respondre amb contundència (1 -1) poc després per transformar el marcador en empat, l’únic en tot el partit. Van der Sloot (1-2) i Steffens (1-3) van tornar a avançar al Sabadell, però una falta de Pérez va permetre a Pili Peña transformar la pena màxima en gol (2-3). A falta de quatre segons pel final del quart, Bea Ortiz va encertar la diana (2-4).

En el segon període les egarenques van punxar en el ritme de gols i van deixar el quart a 0. Les de David Palma van aprofitar els errors defensius que van tenir les jugadores de Terrassa. Un gol de Mati Ortiz (2-5), Van der Sloot (2-6), Ruiz (2-7) i Forca (2-8) van avançar al Sabadell i les van situar amb un avantatge de sis gols en l’electrònic.

Punxada en els minuts finals

En la represa, les de Xavi Pérez van reaccionar i van augmentar l’atac ofensiu, per fer el millor quart del partit. Camus (3-8), Cantero (4-8) i Ten Boek (5-8) van obrir el tercer període i van fer tres dianes en tres minuts. El ritme golejador es va veure frenat per un gol de penal de Forca (5-9). Cuenda (6-9) i Camus (7-9) van tornar a anotar i reduir notòriament la diferència de gols entre els dos equips vallesans. Ja als últims trenta segons del període, Forca, declarada millor jugadora del partit, va situar el marcador en un 7 a 10.

En els últims vuit minuts de joc, l’equip entrenat per Pérez va tornar a punxar en el ritme de joc, i va permetre a les sabadellenques fer un parcial de 0-5. Bea Ortiz (7-11) va obrir el quart gràcies a una jugada en superioritat. Van der Sloot va anotar de penal (7-12). Pérez va ajudar també al seu equip i va marcar el 7 a 13. Per acabar el partit, Bea Ortiz i Forca van tancar el partit fent les dianes corresponents al 7 a 14 i el 7 a 15, superant a les locals per vuit gols.

Desplaçament a Rubí per aconseguir punts

El pròxim partit de l’equip sènior femení del CN Terrrassa serà dissabte 11 a les instal·lacions del Club Natació Rubí a les 19:45 h. L’equip ha de guanyar el partit per aconseguir punts i seguir en la lluita per estar en els Play-Off.