Derrota dolorosa als penals del CN Terrassa masculí de waterpolo

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va perdre dissabte a la piscina de l’SC Tenerife Echeyde (17-16) en partit ajornat corresponent a la 14a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. Després d’un partit molt equilibrat que va acabar en empat a deu, els locals van endur-se la victòria a la tanda de penals per 7 a 6. Els egarencs van signar un inici prometedor. De Lera va estrenar el compte mitjan primer quart i Flores, poc després, va marcar el segon. Gutiérrez va apropar els canaris, però Flores va ampliar novament l’escletxa (1-3).

En el segon període, el ritme anotador es va desfermar. El CN Terrassa va comptar en dues ocasions amb tres gols d’avantatge, però la reacció local en el tram final del quart va estrènyer l’electrònic al descans. Als tres minuts de joc, De Lera va col·locar un esperançador 2 a 5. El Tenerife, no obstant, va reaccionar i va
restablir l’empat amb un parcial de 3 a 0, amb dues dianes d’un inspirat Alegre i una altra de Gene. Flores, a quaranta-quatre segons de la botzina, va anotar el 6 a 7 amb què es va arribar al descans.

El Tenerife, millor des dels cinc metres

A la represa, la producció ofensiva es va reduir. Només començar, Delgado va incrementar el marge. Els canaris, de nou, van refer-se amb determinació i van empatar a vuit gràcies a Díaz i Gene, resultat que ho deixava tot obert a falta del darrer període.

L’últim quart no va servir per decantar la balança. Alegre, de penal, va situar el Tenerife per davant. Sánchez, en home de més, va igualar. A sis minuts i mig del final, Mercado va marcar el 10 a 9. Després de diversos intents, els de Cobacho van aconseguir empatar a només cinquanta-quatre segons de la conclusió gràcies a Fran Sánchez. Tal com marca el reglament d’aquesta temporada, els partits han d’acabar amb un guanyador. En cas d’empat, s’ha de celebrar una tanda de penals. Els locals van mostrar-se més encertats des dels cinc metres (7-6) i van adjudicar-se el triomf.

El CN Terrassa rebrà dissabte (18.00h) el CN Rubí en partit corresponent a la 15a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina.