Derrota per la mínima del CN Terrassa davant del Mediterrani

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va caure per la mínima contra el CE Mediterrani (8-9) en el cinquè partit de la Copa Federació. D’aquesta manera sumen una nova ensopegada, després de perdre amb el Rubí. Un gol de Jan Pérez a vint-i-set segons de la botzina va decantar de part visitant un matx que els egarencs van controlar durant molts minuts.

Els de Dídac Cobacho van signar una gran arrencada. En menys de dos minuts, ja manaven 2 a 0 gràcies a dues dianes de penal de Sabadell i Prieto. Pérez va retallar distàncies momentàniament, atès que el CN Terrassa va replicar amb un parcial contundent de 4 a 0 que va enfilar l’electrònic fins al 6 a 1. Alegre, per partida doble, Alcaraz i De Lera van ser-ne els artífexs. El conjunt del barri de Sants va apropar-se al final d’un primer quart vibrant a través dels gols de Pérez i Linares (6-3).

La victòria a 27 segons del final

En el segon període, el Mediterrani va ficar-se de ple en la lluita per la victòria. A diferència del primer quart, els egarencs no van trobar el camí del gol, cosa que va aprofitar l’equip de Jahzeel Martínez per estrènyer el marge per mitjà de l’encert de Radic i Pérez (6-5).

A la represa, el matx es va equilibrar encara més. Només començar, De Lera va anotar el setè gol egarenc. Els visitants, no obstant, van reaccionar amb un doblet de Radic que col·locava un incert empat a set amb encara vuit minuts per davant. L’últim període va esdevenir molt emocionant. Fran Sánchez va tornar a situar els locals amb avantatge a cinc minuts de la conclusió (8 -7). El Mediterrani, però, va mostrar-se més inspirat en els instants finals i va capgirar el marcador. Corres va empatar a vuit i Pérez, vint-i-set segons del final, va establir el 8 a 9 definitiu.

Visita al CN Granollers

El CN Terrassa jugarà el sisè i darrer partit de la Copa Federació el dimecres 8 de juny a les 21.30h a la piscina del CN Granollers.