El CN Terrassa de waterpolo debuta amb derrota

El CN Terrassa de waterpolo debuta amb derrotas’ha estrenat amb una derrota contra el Honved Budapest (11-7) en partit corresponent a la primera jornada del grup C de la primera fase de la Champions League que s’està celebrant a Kranj (Eslovènia). El conjunt de Dídac Cobacho no ha pogut fer front al potencial ofensiu dels hongaresos, que s’han mostrat especialment inspirats en les accions
en superioritat numèrica.

Des del primer quart

El Honved ha encarat la victòria des del primer quart, en el qual s’ha mostrat infal·lible en les situacions en home de més. L’esquerrà Nyiri ha transformat la primera als dos minuts de joc. Mitjan primer període, Bendeguz Ekler ha anotat el segon. Alarcón, també en superioritat, ha culminat una jugada des dels dos metres. Hosnyanszky, no obstant, ha ampliat el marge hongarès (3-1). En el segon quart, el Honved ha seguit controlant el ritme de joc. Si bé no ha exhibit la contundència ofensiva del primer quart, ha pogut incrementar la renda abans del descans. Kevi ha marcat el 4 a 1. Alarcón, novament, ha signat la resposta egarenca. Els hongaresos, de la mà de Bendeguz Ekler en home de més, han col·locat el 5 a 2 amb què s’ha arribat a l’equador.

A la represa, el panorama no ha millorat. Un doblet d’Hessels ha deixat el matx
molt coll amunt. Els de Dídac Cobacho han mirat de reenganxar-se a la lluita per la
victòria per mitjà de Flores, que ha batut Decker en dues ocasions consecutives,
primer, de penal, i, després, en un llançament exterior (7-4). Un gol de Kevi, però,
ha aigualit les esperances terrassenques.

En els últims vuit minuts, el Honved ha certificat un triomf que mai no ha perillat.
Zsombor Ekler i Hosnyanszky han sentenciat en enfilar l’electrònic fins al 10 a 4 a
tres minuts de la botzina. El CN Terrassa ha tirat d’orgull per reduir distàncies i ha
encadenat un parcial estèril de 0 a 3, obra de Rodríguez, Chico i del jove Dani
Díaz, que s’ha estrenat com a golejador del primer equip en competició europea.
Bendeguz Ekler ha establert l’11 a 7 definitiu a sis segons de la botzina.

Fitxa tècnica
Honved Budapest: Decker, Kevi (2), S. Hessels (2), B. Ekler (3), Hosnyanszky (2),
Fejos, Kiss, Z. Ekler (1), B. Hessels, Sugar, Simon, Nyiri (1), Farkas.
Entrenador:
CN Terrassa: Motos, Wilson, F. Sánchez, Alarcón (2), Flores (2), Garcia, Delgado,
Díaz (1), Comas, De Lera, Rodríguez (1), Chico (1), I. Sánchez.
Entrenador: Dídac Cobacho.
Àrbitres: Frank Ohme (Alemanya) i Peter Balzan (Malta).
Parcials: 3-1, 2-1, 3-2 i 3-3.
Resultat acumulat: 3-1, 5-2, 8-4, 11-7.
Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 2-1, 3-1), (4-1, 4-2, 5-2), (6-2, 7-2, 7-3, 7-4, 8-4),
(9-4, 10-4, 10-5, 10-6, 10-7, 11-7).