MónTerrassa
El CN Terrassa, segon per clubs en el Campionat de Catalunya Aleví d’Hivern
  • CA

El Club Natació Terrassa va aconseguir una esplèndida segona plaça per clubs en el Campionat de Catalunya Aleví d’Hivern que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. L’equip egarenc, format per trenta-tres nedadors, va sumar un total de 3.779 punts, només per darrere del campió, el CN Sabadell, amb 3.805. La tercera posició va correspondre al CN Sant Feliu, que en va totalitzar 3.014.

L’equip que ha assolit aquest èxit està integrat per Abril Cobo, Adriana Rodríguez, Mar Timofte, Lucía Dalmau, Natàlia Gómez, Daniela Osuna, Cloe Ballester, Erin-Kate Tomás, Emilia González, Carla Redón, Júlia Ordóñez, Jahdai Lozano, Laia Rojas, Marta Guillamont, Itziar Gallardo, Xènia Ortega, Carla Parra, Xavier Ruiz, Víctor Lobo, Biel Rodelas, Eric Herrador, Àlex Gayà, Iker Ortega, Joel Arnau, Alexander Hernández, Abril Martínez, Eric Lobo, Pol Santana, Jan Cano, Daniel Carpintero, Lucas Sánchez, Albert Cardona i Arnau Ferrando. Tots ells, sota la direcció tècnica d’Aida López i Oriol Abenoza.

El relleu 4×100 femení es penja una medalla de bronze al campionat català d’hivern aleví | CN Terrassa

Bronze en el 4×100 m estils femenins

A títol individual, cal destacar el bronze que van penjar-se Erin-Kate Tomás, Abril Cobo, Lucía Dalmau i Adriana Rodríguez en el relleu 4×100 m estils femenins, prova en què van aturar el crono en 5.22.46. El CE Mediterrani i el CN Sant Feliu, respectivament, van ocupar les dues primeres places del podi.

Així mateix, Adriana Rodríguez va classificar-se quarta en la combinada en estil lliure categoria 12 anys, mateixa fita que va aconseguir Júlia Ordóñez en la combinada de braça categoria 11 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa