El CN Terrassa femení de waterpolo perd amb robatori

Una polèmica decisió arbitral deixa el sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa sense premi a la piscina del Sant Andreu. Les egarenques van perdre dissabte a la piscina del CN Sant Andreu (8-7) en partit corresponent a la 7a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. A vint-i-vuit segons de la conclusió, els àrbitres van anul·lar un gol de Kindred Paul en superioritat per una falta en atac discutible.

Després que les locals s’avancessin al minut de joc, el CN Terrassa va encadenar un 0 a 3. Bosveld va signar un hat trick en resoldre tres accions en superioritat numèrica des del lateral esquerre (1-3).

Les de Xavi Pérez van continuar dominant el matx en el segon quart. Amb una Sandra Domene molt inspirada sota els pals, van conservar la renda de dos gols fins al descans. L’esquerrana Farré, en jugadora de més, va reduir distàncies. Les terrassenques van respondre un minut i mig més tard de la mà de Ten Broek, que va batre Terré amb un llançament precís des del lateral dret.

El Sant Andreu es va tornar a apropar, però Camus, amb una gran acció des de la boia, va marcar el 3 a 5 amb què es va arribar al descans.

La represa

A la represa, el partit es va capgirar. La portera internacional Martina Terré va apujar el nivell. Aquest fet, juntament amb el desequilibri en la senyalització d’exclusions (el Sant Andreu en va rebre set i el CN
Terrassa, quinze), va propiciar la remuntada local. Les de Javi Aznar van encadenar un parcial de 3 a 0, obra de Mora, Ruiz i Farré, que va situar el 6 a 5 al
marcador.

L’últim quart no va començar gens bé per als interessos egarencs. Les andreuenques van aprofitar dues accions en jugadora de més, culminades per Farré i Cordobés, per ampliar el parcial fins al 5 a 0 i col·locar un perillós 8 a 5 a sis minuts de la conclusió.

Peña, de penal, va reduir el marge i Ten Broek, amb un tir precís des del centre de l’atac, va estrènyer encara més el forat a menys de dos minuts per al final (8-7). A quaranta-quatre segons de la botzina, el tècnic terrassenc va
demanar temps mort per ordenar una jugada en superioritat que va resoldre de forma impecable Paul des dels dos metres. Els àrbitres, inexplicablement, van anul·lar el gol per falta en atac de la canadenca.

Visita de l’SC Tenerife Echeyde

El CN Terrassa tornarà a jugar dijous. Rebrà la visita de l’SC Tenerife Echeyde (13.00h) en partit corresponent a la 8a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina.

Fitxa tècnica
CN Sant Andreu: Lorca, Ballesty, Mora (3), Anton, Farré (3), Shabb, Cordobés (1), Lemay, Martínez, Prentice, Palacio, Ruiz (1), Terré.
Entrenador: Javier Aznar.
CN Terrassa: Domene, Fernández, Paul, Cuenda, Cantero, Quinzada, Ten Broek (2), Peña (1), Menakerman, Camus (1), Finestra, Bosveld (3), Arcas.
Entrenador: Xavi Pérez.
Àrbitres: Teulé i Rodríguez.
Parcials: 1-3, 2-2, 3-0, 2-2.
Resultat acumulat: 1-3, 3-5, 6-5, 8-7.
Evolució del marcador: (1-0, 1-1, 1-2, 1-3), (2-3, 2-4, 3-4, 3-5), (4-5, 5-5, 6-5), (7-5, 8-5, 8-6, 8-7).