MónTerrassa
El CN Terrassa ja coneix els seus rivals de l’Euro Cup
  • CA

La Lliga Europea de Natació (LEN) ha donat a conèixer el sorteig de la primera fase de l’Euro Cup femenina de waterpolo. El CN Terrassa, que la disputarà per primer cop a la història, ha quedat enquadrat en el grup D, amb seu a Paços de Ferreira (Portugal), en el qual tindrà com a contrincants el Plebiscito Padova italià, el ZV De Zaan neerlandès i els amfitrions, el CA Pacense. La ronda se celebrarà entre el 13 i el 15 de gener.

La primera fase de l’Euro Cup femenina de waterpolo contempla tres grups més. L’A, que es desenvoluparà al Pireu (Grècia), aplegarà el Tigra ZF Eger hongarès, l’Olympic Niça francès, el Sirens ASC maltès i els amfitrions, l’Ethnikos. El B, amb seu a Mulhouse (França), enfrontarà l’UVSE Budapest i el Ferencvaros Telekom hongaresos, el Grand Nancy francès i el Mulhouse WP. Així mateix, el C, que es desenvoluparà a Lille (França), reunirà el Vouliagmeni grec, el ZVL 1886 neerlandès, l’Spandau 04 Berlín alemany i el Lille UC. Els dos primers de cada grup accediran als quarts de final, mentre que el tercer i el quart tancaran la seva participació europea enguany.

Grup dur

El tècnic Xavi Pérez entén que el grup és exigent, “cosa que ja ens esperàvem, ja que ens havien de tocar dos equips procedents de la segona fase de la Champions League, mentre que nosaltres venim de la primera”. L’entrenador egarenc considera que el grup conté “tres candidats per dues places”. “El Plebiscito Padova va ser primer de grup a la primera fase de la Champions, en un grup en què estaven el Mediterrani i el Ferencvaros, dada que reflecteix el seu nivell. Al ZV De Zaan el coneixem bé, ja que vam compartir grup en la primera fase de la Champions i vam empatar a onze. Sobre el paper, el Pacense és l’equip més fluix”, explica Pérez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa