MónTerrassa
L’aleví masculí de waterpolo del CN Terrassa es proclama campió d’Espanya
  • CA

L’aleví masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va adjudicar-se el títol en el Campionat d’Espanya Aleví Masculí i Femení que va celebrar-se el cap de setmana al Centro Deportivo Inacua de Màlaga. El conjunt dirigit per Jordi Millán, també campió de la lliga catalana, va quallar una trajectòria esplèndida. Enquadrat en el grup C, va tancar la primera fase amb dues victòries còmodes contra el CN Metropole (11-1) i contra l’AR Concepción Ciudad Lineal (10-0), i en els vuitens de final, els egarencs van desfer-se amb facilitat del CD WP Jerez (11-1).

El nivell d’exigència va incrementar-se en els quarts de final. El CN Terrassa va batre el Real Canoe NC per 10 a 5 (2-1, 1-0, 2-1, 1-0, 3-1 i 1-2) en un matx que va controlar des del principi. Els egarencs van obrir una escletxa de quatre gols en el tercer quart (5-1) que van saber gestionar fins a la conclusió.

El darrer escull per accedir a la gran final va ser el CN Barcelona, que va córrer la mateixa sort que tots els rivals anteriors. Els de Jordi Millán van imposar-se per 10 a 4 (1-2, 3-1, 1-0, 1-0, 1-1 i 3-0). Els cenebistes van dominar els primers minuts i van situar-se 1 a 3. Però la reacció egarenca va ser contundent. Un parcial de 5 a 0 va capgirar l’electrònic com un mitjó (6-3). En l’últim període, els terrassencs van certificar el passi amb un parcial de 3 a 0 que va enfilar el marcador fins al 10 a 4 definitiu.

El CN Terrassa va posar la cirereta al pastís en una final que va dominar completament. L’equip local va superar el CN Sant Andreu per 9 a 4 (1-0, 3-1, 1-0, 1-1, 2-2 i 1-0) en un matx que va trencar ben aviat gràcies a un parcial de sortida de 4 a 0. Els andreuencs van mirar de ficar-se sense èxit en la lluita per la victòria, atès que la diferència va mantenir-se contínuament entre els quatre i cinc gols.

L’aleví masculí que va proclamar-se campió d’Espanya està format per Aday Acuña, Arnau Arimon, Biel Cobacho, Arnau Conesa, David Casado, Héctor Dios, Iván Gallego, Jordi Farré, José Manuel Llenín, Llàtzer Pérez, Llibert Sereno, Oliver Herrera, Pol Rico i Samuel Díaz.

Cinquè lloc per a l’aleví femení

Al seu torn, l’equip femení, entrenat per Dídac Vera, va classificar-se en una cinquena posició. Va tancar la primera fase com a tercer classificat del grup A amb un balanç d’una victòria contra el Colegio Brains (10-0) i dues derrotes contra el CD WP Málaga (5-7) i el CE Mediterrani (6-2), resultats que el van deixar fora de la lluita per les medalles. Les egarenques, però, es van refer a la perfecció i van vèncer els dos últims partits per tal d’assolir la cinquena plaça final. Les de Dídac Vera van superar l’EM El Olivar per 10 a 4 (2-0, 1-1, 3- 1, 1-2, 2-0 i 1-0) i van cloure el campionat amb un triomf contra el Leioa WLB per 9 a 3 (1-0, 1-0, 3-0, 1-1, 3-0 i 0-2).

L’aleví femení que s’ha classificat cinquè a la màxima cita estatal està integrat per Maria Avilés, Ivet Boronat, Berta Castellano, Lucía Fernández, Martina Gràcia, Carlota López, Jana Martínez, Joana Mayoral, Noa Moral, Arlet Salas, Irene Sánchez, Laia Tarradas, Carla Tomàs i Paula Vellani.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa