MónTerrassa
Més de 400 futbolistes defensen l’escut del CN Terrassa
  • CA

La secció de futbol del Club Natació Terrassa, que compta amb el patrocini d’OK Sofàs, va presentar-se oficialment diumenge passat. L’acte va comptar amb la presència del president del club Joan Herrera, de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart, del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Miguel Ángel Moreno i del delegat de la Delegació del Vallès Occidental de la Federació Catalana de Futbol Jacobo Domènech.

Herrera va donar la benvinguda al club als jugadors i pares que s’han incorporat a la secció aquesta temporada. “Som conscients que heu dipositat la vostra confiança en nosaltres per tal que contribuïm a nivell esportiu en la formació dels vostres fills, motiu pel qual us donem les gràcies”, va afirmar.

El president va destacar la importància que té per al club la secció de futbol. “Estem parlant de 440 futbolistes distribuïts en 33 equips, és a dir, es tracta d’un volum d’esportistes molt notable”. En aquest sentit, va remarcar “la bona feina del cos tècnic per tal que tot es desenvolupi amb èxit”.

440 futbolistes en 33 equips

Els 440 futbolistes que integren els 33 equips de la secció van desfilar pel camp de futbol i, posteriorment, va fer-se una foto aèria amb tots ells. L’acte va incloure també un homenatge a l’excoordinador de la secció Héctor Ibarra i a jugadors que finalitzen la seva etapa formativa al club i que han estat més de deu anys vinculats amb la secció, Gerard Álvarez, Roc Marce, Héctor López, Joan Muñoz, Ismael Gonzalvo, Àlex Morales, Dídac Herráiz i Jordi Vílchez.

La secció de futbol va néixer l’any 1991 a partir de la iniciativa d’alguns socis que participen a la lliga de futbet. Volen que els seus fills juguin a futbol sense haver d’apuntar-los a un altre club. Els impulsors de la idea són Quico Sánchez, Antonio Aguilera, Pepe Martínez, Juan Rufián, Manolo García, José Claramonte, Juan Martínez, Manuel Carpio i Paco Ayala.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa