MónTerrassa
La moto es repara a contrarellotge, però falta una ajuda més

Queden molt pocs dies, l’emoció per la cursa d’Alcanyís es palpa a l’ambient, i tot l’equip terrassenc Motos Egara està unit, donant el màxim, fent tot el possible per poder córrer la darrera cursa del Campionat de la Mediterrània i poder acabar al TOP3.

Primer any de funcionament, i van segons. Tot un èxit, i impensable al comenament de la temporada. Són els de l’Escuderia Motos Egara.

Són moltes les ajudes i les donacions que rebent, tant de gent anònima com d’empreses patrocinadores, i són molt a prop d’arribar al seu objectiu de 1.500 euros.

La moto està sent reparada a contrarellotge dels danys soferts a la darrera carrera, gràcies a Mr. Paint de Molins de Rei que s’està encarregant de reparar i pintar el carenat; el radiador de competició que porta la moto està sent reparat per una empresa especialitzada i culata i cilindres ja han passat per la rectificadora.

Miraculosament Dijous a la nit tindran totes les peces i al taller Motos Egara comencés el compte enrere perquè el Dissabte de matinada puguin partir a Alcanyís amb tot a punt.

El dissabte al matí tindran els entrenaments cronometrats amb dues tandes de 20 minuts cadascuna per preparar la moto i aconseguir el millor ritme per a la cursa de diumenge.

Diu el pilor Enric Ferrera: “Després d’una setmana de recuperació per la caiguda del cap de setmana passat, gràcies a les ajudes que estem rebent, la meva propera meta és poder anar a Alcanyís i donar el 100%”

Dades

Nom del pilot: Enric Ferrera Alonso

Dia de la cursa a Alcanyís: 5 de novembre

about:blank

Total de curses del Campionat del Mediterrani: 6

Total de curses del Campionat de Catalunya: 4

Una idea d’uns malalts de la moto

La idea de crear una escuderia comença a agafar forma per l’amor d’un grup de persones pel motociclisme, i amb l’objectiu de donar suport a pilots que vulguin competir, realitzar i compartir esdeveniments (curses, rodades, rutes i viatges, etc.), fer formacions a nivell de seguretat, postural i mecànica bàsica, i compartir la il·lusió pel món de les dues rodes.

“Som pilots federats, amb experiència en competicions a nivell autonòmic. Tenim els títols oficials a nivell nacional de director de carrera, cronometrador i verificador tècnic i al nostre quipo també hi ha mecànics amb anys d’experiència, amb instal·lacions i eines totalment actualitzades. Els nostres objectius el 2022, com a associació esportiva sense ànim de lucre, és la de formar una escola, fer rodades, una carrera amb fi benèfic, participar al campionat de velocitat del mediterrani i realitzar formacions i xerrades.”

Per col·laborar

https://www.gofundme.com/f/ultima-carrera-del-campeonato-del-mediterraneo?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer

[email protected]

616.89.86.88 y 691.90.10.77

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa