Ha mort Rafa Mundet, un home molt vinculat especialment al Club Egara i a l’hoquei terrassenc i una d’aquelles persones que deixa empremta arreu d’on passa. Les xarxes -sobretot Twitter- l’han recordat amb una gran estimació i han posat de manifest totes les seves virtuts. A l’Egara va dedicar molt bona part de la seva vida. Sempre que calia fer alguna cosa al club, sempre que s’organitzava algun esdeveniment -important o no, social o de competició-, se sabia que ell ajudaria, que hi seria. Rafa Mundet era un home “actiu, entregat, implicat”, recorda gent de l’entitat ratllada que el va conèixer bé. “Es desvivia per tothom, i pels joves. Mai tenia un no”.

Mostres de condol a Twitter

Diuen al compte de Twitter del Club Egara: ” Ens ha deixat el Rafa Mundet. Un referent del nostre club, del qual va ser-ne directiu durant 16 anys. Ànima del Drac, del Bon Soci Cuina i membre de l’Egara Hockey Solidari. Diem adéu a una grandíssima persona. Et trobarem a faltar Rafa. Descansa en pau. Abraçada a la famila i amics.” “Serà literalment inoblidable! Descansa al cel blanc i blau, amic Rafa”, escriu Xavi Salvatella, director de Comunicació i Publicacions a @comunicacioICAB. “L’equip del THS lamentem la pèrdua del nostre estimat Rafa Mundet, col.laborador i lluitador incansable. El trobarem molt a faltar! Rafa, descansa en pau alla on siguis. Nosaltres no t’oblidarem mai!”, reblen des del Torneig Hockey Solidari.

Les paraules de Francesc Salvatella, que va presidir el Club Egara i ara ho fa de Hoquei per Terrassa són realment sentides: “En la mort del meu gran amic Rafa Mundet, reivindico el seu amor per l’Egara, per la gent i per la vida. Són sobretot persones com ell les que fan que els clubs tirin endavant. Sento una tristor immensa per l’adéu d’un directiu fidel i un exemple enorme de bondat i compromís!”

Nou comentari