La jove atleta Montserrat Estany creua la línia d'arribada

La jove atleta Montserrat Estany creua la línia d’arribada | Marc Castellet

Els carrers del centre de la ciutat de Terrassa es van tenyir de rosa, color oficial de la samarreta de la cursa, en la celebració de la sisena edició de la cursa de les dones Terrassa, “Eva – Diari Sport”, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT). Cursa que torna a superar-se quant a participació. Més de 2.700 persones van prendre la sortida en aquesta sisena edició, 2.550 inscrites oficialment, 100 fora de termini i la resta van participar sense dorsal. La darrera edició d’aquesta prova va comptar amb una inscripció oficial de 2.300 atletes i una participació aproximada de 2.500.

GALERIA DE FOTOS DE LA CURSA DE LES DONES CLICANT AQUÍ

El traçat de 5.000 metres es va iniciar en la Rambla d’Egara (alçat carrer Dtor. Cabanes, davant el Parc dels Catalans) en direcció Nord, mateix punt d’arribada. Victòria per la jove atleta Montserrat Estany que va dominar la cursa d’inici a fi, marcant un crono final de 18:19, baixant en quasi un minut el temps de la darrera edició en la qual, la guanyadora, Maria Ruiz, va marcar un temps de 19:17. Estany va travessar línia de meta en solitari a 31 segons de la seva més immediata perseguidora, Inna Lebedieva que va finalitzar la cursa amb un temps de 18:50.A més distància va entrar la tercera classificada, Mònica Crisol, amb un temps final de 20:00.

Amb la celebració de la cursa EVA- Diari Sport es posa punt final, en categoria femenina, la categoria masculina va finalitzar amb la disputa de la Cursa de Matadepera, d’aquesta edició del Circuit de Curses Atlètiques Activa’t 2019.

CLASSIFICACIÓ FINAL ACTIVA’T 2019 (categoria femenina)

1.- Patrícia Rodríguez 1161.52 punts

2.- Lola Espinosa 1153.3punts

3.- Cati Borrell 1137.35 punts

Nou comentari