MónTerrassa
Molist sobre el derbi Terrassa-San Cristóbal: “Les estadístiques importen poc”
  • CA
Xevi Molist i Oliver Ballabriga
Xevi Molist i Oliver Ballabriga | J. M.O.

!--akiadsense-->

Diumenge, 5 de la tarda, a l’Olímpic de Terrassa, el derbi local de futbol entre el Terrassa FC i el CP San Cristóbal. Què en pensa Xevi Molist, entrenador dels vermells? Que sap que tenen l’etiqueta de favorits per la dinàmica i per l’excel·lència i fiabilitat en els partits de casa. “Sabem que el San Cristóbal vindrà a buscar tres punts. I nosaltres no els podem regalar”. Molist confia en un equip que veu cada cop millor i més compacte i que millora en el joc. Sobre el rival, pensa “que sortirà amb cinc defenses i un doble pivot, que es replegarà i que buscarà el joc directe. Nosaltres hem de fer el que sabem i buscar on fer mal”.

“Les estadístiques importen poc i estan per trencar-les” respon quan se l’hi pregunta pels resultats dels darrers derbis i per la classificació. “Si ells traguessin un empat o una victòria seria un valor afegit. Nosaltres no hem de perdre punts” en la que serà “la festa del futbol terrassenc”.

L’entrenador vermell reconeix que un derbi sempre és un partit especial, amb una altra atmosfera i més gent que mai al camp. “El San Cristóbal té un gran esperit competitiu, i hem de fer com ells. Ens ha passat que no ho hem fet a alguns camps, però hem après dels errors. Ens falta una mica més de gol i tancar els partits”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa