MónTerrassa
La Mitja 21@ Terrassa arriba als 1.000 participants
  • CA
Marià Gállego (Creu Roja), Joan Enric Pujol (Associació Alba), David Otero (president AEMMT), Josep Maria Antentas (vicepresident FCA) i Isaac Otero (màrqueting AEMMT)
Marià Gállego (Creu Roja), Joan Enric Pujol (Associació Alba), David Otero (president AEMMT), Josep Maria Antentas (vicepresident FCA) i Isaac Otero (màrqueting AEMMT) | cedida

!--akiadsense-->

Des del dia 1 de març i fins al 14 d’aquest, es pot disputar, de forma virtual, una edició diferent de la Mitja Terrassa, de 21 km i la Cursa Santi Centelles, de 5 km. Curses adaptades a la situació actual. Amb una satisfactòria participació, l’organització d’aquestes curses per part de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) respon a uns objectius concrets, incentivar la pràctica esportiva per poder mantenir una millor qualitat de vida i fer partícips a tots aquells que vulguin en una causa solidària, tan necessària actualment.

Pel president de l’AEMMT, Sr. David Otero, “L’organització d’aquesta cursa és un servei a la ciutat”, el mateix David Otero va confirmar que ell faria la cursa caminant, ja que s’està recuperant d’un ensurt greu de salut que va patir el passat mes de juliol, “la pràctica esportiva és important, jo estic acostumat a fer esport, sense aquesta fortalesa física, a l’igual ara no hi seria aquí”. Otero també destaca el compromís com a éssers humans que som amb la solidaritat d’aquesta cursa que destinarà part de les inscripcions a Creu Roja – Assemblea Terrassa.

Marià Gállego, president de Creu Roja – Assemblea Terrassa, aplaudeix aquesta iniciativa solidària “ha estat un any diferent molt laboriós, ha incrementat el nombre de persones que necessiten ajut. És molt preocupant les persones sense llar i estem treballant el suport emocional. Agrair a l’AEMMT aquesta sensibilitat”. L’AEMMT també manté una col·laboració amb diferents col·lectius de la ciutat com són Prodis, Associació Alba, Triginta, Fupar als quals ha convidat a participar en aquesta prova virtual. Acompanyats per monitors, persones d’aquests col·lectius estan participant, especialment, en la Cursa Santi Centelles de 5 km, amb circuits adaptats a les seves condicions, fins i tot FUPAR hi ha muntat un circuit en les seves instal·lacions, ja que alguns pateixen de mobilitat reduïda.

Enric Pujol, integrador social de l’Associació Alba, “gràcies per se convidats a la participació. L’esport no només és saludable sinó també per treballar altres accions. Podem oferir un oci diferent que ens facilita la Mitja”. A causa de la situació actual, l’organització de curses presencials està limitada, l’opció de l’AEMMT ha estat les curses virtuals, a través de Championchip i VRace es controla el temps dels participants a través de diferents dispositius. Recordem que la Mitja Marató (21 km) es pot fer per etapes i la Santi Centelles (5 km) en una sola sessió fins al 14 de març d’aquest any en curs.

Per Josep Maria Antentas, vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, “aquesta cursa virtual ens sembla interessant perquè incentiva a córrer, tenir contacte encara que sigui de forma virtual”. El directiu federatiu va animar a tothom a participar.

– Participa també en el Concurs de fotografia

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i Turisme Terrassa, amb motiu de la celebració d’aquestes proves virtuals, organitzen un concurs fotogràfic, en el qual tots els participants poden penjar les fotos que reflecteixin algun moment de l’esdeveniment i representin Terrassa i l’esport. Cal ser seguidor de @mitjaterrassa i @terrassa_turisme i etiquetar amb el hashtag #mitjaterrassa2021 i #terrassaturisme. Les fotos vàlides seran les realitzades de l’1 al 14 de març i es poden penjar fins al dia 21 de març a les 23:59 hores. Es repartiran 3 premis iguals formats per: Pack de barretes Endurance gel de Finisher + samarreta tècnica de la Mitja Terrassa + visita guiada per Terrassa per a dues persones (a escollir entre les ofertes per Terrassa Turisme).

El jurat estarà format per membres de la Mitja Marató i de Terrassa Turisme. La relació dels guanyadors es publicarà durant la setmana del 29 al 31 de març als perfils d’Instagram @mitjaterrassa i @terrassa_turisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa