MónTerrassa
Missatges d’alegria de Xavi i Riqui als Pilota d’Or 2021
  • CA

L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, i el futbolista del Barça Riqui Puig, s’han mostrat molt contents per als nous Pilota d’Or 2021, que es van donar a conèixer aquest dilluns en una gran gala a París, promoguts per la revista francesa France Football. A través de les xarxes socials, tots dos han enviat la seva felicitació pel guardó aconseguit tant per Alèxia Putellas, com el reconeixement per a Pedri, sense oblidar, en el cas del terrassenc, al seu excompany d’equip, Leo Messi. I és que el moment s’ho valia ja que amb la coronació de la de Mollet del Vallès, com a millor futbolista del Món, el FC Barcelona es converteix amb el primer club en tenir guanyadors en ambdues categories.

Les felicitacions de Riqui Puig a Alèxia Putellas (“La Reina”) i a Pedri González (“Ets gran”):

Felicitació de Riqui Puig als Pilota d’Or 2021 | R.P.

Aquestes són les felitacions que ha fet Xavi Hernández a la seva xarxa d’Instagram, en què no ha dubtat a reconèixer que està “molt orgullós” pels reconeixements que tant la de Mollet del Vallès com l’actual jugador del PSG han aconseguit. Evidentment, també ha tingut unes “emoticones” per a Pedri:

Felicitació de Xavi Hernández als Pilota d’Or 2021 | R.P.

La pilota d’Or per a Leo Messi es donava pràcticament per fet, així que hi ha hagut poca sorpresa. L’astre argentí ha fet història sumant la seva setena Pilota d’Or, una xifra que serà difícil d’inigualar. El guardó d’aquest 2021 li ha de sumar els aconseguits els anys 2009, 2010, 2011, 2012 i 2015. Feia doncs sis anys que no el rebia, i molts diuen que segurament, davant les circumstàncies que l’envolten -edat i que al PSG no acaba de trobar-s’hi còmode- serà l’últim, a l’espera del que pugui passar al Mundial de Qatar 2022.

Potser però la Pilota d’Or per a la capitana de l’equip femení encara estava més cantada. La migcampista s’ha convertit en la primera blaugrana a aconseguir aquest prestigiós reconeixement i posa la cirereta a una temporada excelsa, en què ha liderat un equip capaç de proclamar-se campió de Lliga, Copa de la Reina (on va ser MVP) i Champions. La de Mollet tanca la temporada passada, amb 44 partits disputats, en els quals va marcar 26 gols. En el present ja suma 13 compromisos i 13 dianes.

Pedri ha estat guanyador del Trofeu Kopa, el qual reconeix el millor futbolista menor de 21 anys. Un guardó que se suma al recentment aconseguit, tot just una setmana abans, del Golden Boy, lliurat pel diari italià Tuttosport. El canari va realitzar una temporada 2020-21 fregant la perfecció, debutant en el primer equip blaugrana, formant part de l’onze ideal de l’Eurocopa i guanyant la plata als Jocs Olímpics de Tòquio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa