MónTerrassa
Mika Mármol debuta amb el Barça de Xavi
  • CA

Gran nit per al jove futbolista del FC Barcelona Mika Mármol que ha debutat aquest dimarts, 14 de desembre, amb el primer equip. El terrassenc ha disposat dels seus primers minuts, en el partit de la Maradona Cup, contra el Boca Juniors, que s’ha celebrat a l’estadi de Riad (Aràbia Saudita). Ho ha fet saltant a la gespa al minut 60 substituint Eric Garcia. L’egarenc ha pogut doncs gaudir de força minuts i ho ha fet en la posició de lateral esquerre. Ha patit una mica defensant una de les estrelles del Boca, com és Cristian Pavon, però ha pogut demostrar el perquè és titular al Barça B i perquè s’ha merescut una oportunitat.

També ha estat un partit important per al futbolista de Matadepera Riqui Puig. Fins ara, havia tingut pocs minuts en el Barça de Xavi però ahir va poder començar i finalitzar el partit. I la veritat és que va ser un dels més destacats. Grans 90 minuts per al matadeperenc que va ser l’autor dels dos primers remats, i que va poder desplegar la seva capacitat ofensiva i d’associació. Molt més relaxat que en els moments que se l’ha pogut veure a la Lliga, Puig va trobar companys de viatge que van entendre el joc ràpid i toc curt que li agrada.

Una llàstima que el Barça caigués contra el Boca a la tanda de penals després que el partit finalitzés amb empat a 1. Els blaugranes no van estar encertats des de la línia dels 11 metres. Tanmateix, la imatge que es va deixar va ser força positiva, tenint en compte que era un equip de “circumstàncies”, amb una mitjana d’edat molt baixa i amb majoria de joves del B i del juvenil. El partit també va destacar per ser el debut -en la seva segona etapa al Barça- del veterà Dani Alves.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa