Dani Nart saludant al nou president Miguel Ángel Moreno
Dani Nart saludant al nou president Miguel Ángel Moreno | CEVO

!--akiadsense-->

El Centre Cívic Avel·lí Estrenjer de Terrassa va acollir l’assemblea extraordinària del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa. L’acte va estar presidit pel president sortint, Daniel Nart, que va fer un repàs del mandat dels darrers 4 anys posant èmfasi en la tasca del Consell com a entitat de referència a nivell català pel que fa l’esport escolar i la feina d’obrir noves oportunitats esportives com l’esport popular i de lleure del que ha de ser un referent a la comarca.

Nart també va agrair la tasca dels centres educatius a través dels coordinadors, mestres d’educació física i AMPAS, per fomentar l’esport escolar i l’esport per a tothom des d’un punt de vista formador i transmissor de valors. Així com la tasca dels voluntaris i tutor/es de joc que “cada cap de setmana vetllen per un esport escolar de qualitat on els esportistes són el centre d’interès de totes les actuacions”. Posteriorment, es va votar la nova junta directiva, aprovada per unanimitat. La nova junta estarà encapçalada pel regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Angel Moreno, i constarà amb representats dels 9 municipis de la comarca que configuren l’àmbit d’actuació del CEVOT.

Entre les persones que conformaran la junta directiva hi consten:

MIGUEL ÁNGEL MORENO FÉLIX ‐ Ajuntament de Terrassa

JUAN LÓPEZ NUÑEZ ‐ Ajuntament de Rubí ‐

GEMMA ARISTOY PUJOL ‐ Ajuntament de Sant Cugat‐

SUSANNA SOLÉ SABATÉ ‐ Ajuntament de Castellbisbal

ALBERT RECASENS VERT ‐ Ajuntament de Matadepera ‐

PEDRO NOGUÉS VIDAL ‐ Ajuntament de Viladecavalls ‐

CARLES CALL I VILLALBA ‐ Escola Serralavella ‐

LAURA SORIANO PASCUAL ‐ Pere Viver Terrassa ‐

MARTA ROQUE AUBIA ‐ Escola Rellinars ‐

HERIBERT SALVADOR AMORES ‐ Sagrat Cor ‐

ISMAEL AGUILERA BALLESTAR ‐ CEB Sant Jordi ‐

PERE CASAS ARDANAZ ‐ CE Vacarisses –

LUIS MANUEL ROSA BLANCO ‐ Federació Catalana de Korfbal‐

CARLES RODRIGUEZ HERENCIA ‐ Consell Comarcal del Vallès Occ.‐

Moreno va agrair la gran tasca realitzada per Nart al capdavant del Consell Esportiu i va indicar la seva

voluntat de seguir la feina endegada per fer “un Consell proper, obert a la ciutat i amb moltes ganes de treballar per a l’esport de la comarca i dels seus municipis”. Va explicar la seva voluntat de crear un òrgan assessor per tal de donar suport a la junta directiva per a fer crèixer una de les entitat més grans de la comarca. El mandat de la nova junta directiva s’extendrà 4 anys, fins al 2023.

Nou comentari