MónTerrassa
Més de 90 nedadors de quatre escoles participen en la final comarcal
Final comarcal de natació
Final comarcal de natació | Consell Esportiu

!--akiadsense-->

Divendres 14 de febrer es va celebrar la final comarcal de Natació del curs 2019-2020 a les piscines del Club Natació Terrassa. Hi van participar 90 alumnes de 4 centres escolars: Joaquima de Vedruna, Enxaneta, Pere Viver i Bisbat d’Ègara. En aquesta edició s’ha competit en categoria benjamí femení/masculí i Aleví femení/masculí en l’estil de braça, esquena, lliure i relleus mixta.

El guanyadors/es han estat:

– Benjamí en l’estil de braça: Daniela Martínez de l’escola Enxaneta amb un temps de 33,3s i Gerard Sereno del Bisbat d’Ègara amb 27,7s.

– Aleví en l’estil de braça: Ivet Camps de l’escola Pere Viver amb 26s i Àlex Gallego de l’escola Joaquima Vedruna amb 24,05s.

– Benjamí en l’estil d’esquena: Hugo Parra de l’escola Joaquima de Vedruna amb un temps de 27,24s i Abril Puig de l’escola Enxaneta amb 23,5s.

– Aleví en l’estil d’esquena: Eva Gómez de l’escola Joaquima de Vedruna amb 22,9s. i Aníbal Mesa de l’escola Joaquima de Vedruna amb 25,94s.

– Benjamí en l’estiu lliure: Marta Garcia de l’escola Joaquima de Vedruna amb 21s. i Josep Ghazi de l’escola Enxaneta amb 20,6s.

– Aleví en l’estil lliure: Anna Jaramillo i Alberto Jaramillo de l’escola Enxaneta amb 20,8s i 18,5s respectivament.

– Relleus mixtes en categoria benjamí: en primera posició l’escola Enxaneta seguida de l’escola Joaquima de Vedruna i Bisbat d’Ègara.

– Relleus mixtes en categoria aleví: primera posició l’escola Pere Viver, segona Enxaneta i tercera Joaquima de Vedruna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa