Medalla de bronze per a l’Atlètic Terrassa a la Copa del Rei
Imatge del partit per al tercer lloc entre Atlètic i FCB
Imatge del partit per al tercer lloc entre Atlètic i FCB | RFEH

L’Atlètic Terrassa, s’ha adjudicat la medalla de bronze de la Copa del Rei 2020, després de superar El FC Barcelona (2-4), en la trobada disputada per la tercera plaça de la competició. Després d’uns minuts de tanteig entre tots dos equips, els de Ca Salas van fer un pas endavant, la qual cosa els va fer obrir el marcador. Ho faria Marc Escudé, qui va empènyer la bola sota els pals per trencar el resultat inicial. El segon dels egarencs va ser obra de Marc Boltó, que finalitzava una bona jugada col·lectiva. Els blaugranes, lluny de rendir-se, avançaven les seves línies després de les ordes de Pol Garrido, que intentava retallar diferències.

Al segon quart, en un contraatac del FC Barcelona, el seu capità, Miki Delás, marxava sol per definir un mà a mà i superar a Marc Calzada i posar el 1-2. Els blaugranes van aprofitar l’eufòria d’aquest gol per a continuar atacant, i així, arribaria una nova oportunitat que Jip Dassen no va poder empènyer dins de la pòrtería rival. Ja sobre el final de la segona, tornarien a repetir amb dues ocasions de penal córner, que tampoc va poder aprofitar per a empatar el partit.

El tercer acte va presentar als blaugranas disposats a igualar el marcador després del 1-2 aconseguit pel seu rival. Ho aconseguiria Pol Compta, després de culminar una molt bona assistència. Continuarien les accions en el camp de Tarongers i arribaria així el gol de l’Atlètic, amb una rematada precisa de Joan Tarrés, que va posar novament en avantatge al seu equip. El mateix Tarrés tindria una nova oportunitat molt similar, però en aquesta ocasió la bola es va anar molt elevada. Posteriorment Boltó, va realitzar un gir en l’àrea buscant un tret que era rebutjat per la defensa blaugrana. Ja en l’últim parcial, arribava l’oportunitat definitiva que materialitzava Marc Boltó, el segon de manera particular, i quart per a un equip que sentenciava el tercer dels metalls en joc.