MónTerrassa
La Maurina viu un cap de setmana replet del millor voleibol català
  • CA

En el poliesportiu de la Maurina s’apaguen les llums després d’un cap de setmana amb el millor voleibol català com a màxim protagonista. Fora del recinte encara s’entremesclen alguns jugadors del Sant Pere i Sant Pau que celebren la seva victòria en les fases de Catalunya de la categoria Júnior juntament amb jugadors del Barça que passen com a segons classificats en perdre la final. Ha estat sens dubte el partit de més nivell en el qual els tarragonins s’han imposat per 1-3 a un Barcelona que havia guanyat els seus dos enfrontaments en la lliga regular.

La Maurina s’ha vestit de gala amb una gran realització pròpia i un desplegament important de jugadores i jugadors del club de diverses categories que han fet un treball indispensable perquè l’esdeveniment es desenvolupés amb la professionalitat mostrada.

Només un dia abans es jugaven els quarts de final, on el Terrassa perdia contra el FS Castellar en un partit molt intens i amb la graderia a vessar de seguidores de tots dos equips. L’equip visitant s’imposa als amfitrions amb un marcador de 1-3 en el qual van haver de remuntar el bon inici dels egarenses. Una gran defensa i un bon maneig dels temps de partit van ser suficient per a passar per sobre dels locals i passar de ronda.

Just en la pista del costat, el Sant Martí signava el seu passi a les semifinals amb un contundent 3-0 enfront del Cubelles que, malgrat la seva proximitat de posicions en la lliga, no va poder complicar-li la ronda al Sant Martí. Les semifinals van transcórrer sense sorpreses, tant Barça com Sant Pere i Sant Pau van certificar la seva passi a la final i espectaron el partit entre Sant Martí i Castellar per al tercer i quart lloc.

Acabarà guanyant els barcelonenses per un parcial de 3-0 en una trobada on, per moments, el Castellar amenaçava amb assaltar el marcador. No obstant això, Sant Martí no va perdonar cap dels tres sets i es va proclamar com a posseïdor del tercer lloc.

Terrassa ha pogut viure en aquest cap de setmana un veritable espectacle, tant des de les graderies de la Maurina com seguint les trobades a través del canal de Youtube del club, la ciutat ha estat amfitriona durant dues jornades del millor del vóleibol del territori català.

Crònica de Sergi Sánchez Vilanova

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa