MónTerrassa
El masculí del Club Egara, campió d’Espanya Màster +50
  • CA

L’equip masculí del Club Egara es va imposar aquest diumenge a Santomera en el Campionat d’Espanya Màster -50. Els egarencs van derrotar a la gran final al RC Polo per 1 gol a 4. El partit no va oferir massa rivalitat, ja que d’entrada els ratllats van avançar-se en el marcador i el van anar ampliant fins a posar el 4. Malgrat que els barcelonins van aconseguir retallar distàncies, res va fer perillar el trofeu per als del Pla del Bon Aire.

Per la seva banda, el Manzanares es va adjudicar la medalla de bronze després de superar per la mínima a l’Atlètic Terrassa (0 a 1), en un partit en la lluita per la tercera posició. El madrileny Antón Taberna va ser l’autor de l’únic gol de la jornada, i va consolidar-se com un dels màxims golejadors de la competició.

A més dels premis col·lectius també es van lliurar premis individuals a:

MILLOR JUGADOR: Miquel Bosch (Atlètic Terrassa)

MILLOR PORTER: Matías Balibrea (HockeyMur)

MÀXIMS GOLEJADORS: Antxón Taberna (Manzanares) & Pepe Morán (Club Egara)

També l’equip del Club Egara en la categoria +40 va marxar del campionat amb una medalla, en aquest cas, de bronze.

I diverses noies de l’Egara van recollir un bon resultat, si bé no participaven en el campionat sota el nom del club. 9 jugadores ratllades formaven part de l’equip Juvenil A, el qual va proclamar-se subcampió en la categoria +50 en perdre a la gran final amb el Trident A:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa