Mariona Calvis, bronze a la Copa d’Europa de BMX Racing a Valmiera

La terrassenca Mariona Calvis ha aconseguit la medalla de bronze en la Copa d’Europa de BMX Racing que es va celebrar a Valmiera, Letonia, aquest passat cap de setmana. Calvis va pujar al podi sub23 en tercera posició com a integrant de la selecció espanyola, en finalitzar la competició per darrera de la italiana Francesca Cingolani i la belga Aiko Gommers.

L’egarenca, corredora del club X-Riders C.E. Bike, va aconseguir la medalla el dissabte, i diumenge, lamentablement, va patir una caiguda durant els entrenaments que la va deixar fora de la competició. Segons exposa el portal Ciclo21, va patir un ruptura de l’húmer, i ara es troba es procés de recuperació.

La terrassenca Mariona Calvis ha aconseguit la medalla de bronze en la Copa d’Europa de BMX Racing que es va celebrar a Valmiera, Letonia. L’egarenca va finalitzar la competició per darrera de la italiana Francesca Cingolani (segona posició) i la belga Aiko Gommers (primera posició) | Cedida

Resultats d’altres membres de la selecció a la Copa d’Europa de BMX Racing

A la mateixa carrera de Calvis, la seva companya de selecció Adriana Domínguex va acabar en sisena posició. També en categoria sub23, Pablo Garcia es va quedar a les semifinals i no va aconseguir accedir a la final, explica la Real Federació de Ciclisme. A la final júnior femenina, Paula Fernández, Carla Gómez i Lara Palacio van acabar en cinquena, sisena i setena posició respectivament.

Mariona Calvis, entre el top 10 europeu de riders sub 23

Fa menys d’un mes, Calvis va entrar al top 10 europeu de riders sub 23. La pilot va completar una bona competició a la Copa Europea de BMX 2023 que va tenir lloc a la localitat belga de Zolder. Es tractava de la 3a i 4a ronda de la competició europea, després de l’estrena viscuda a les dues rondes inicials disputades a Verona.