MónTerrassa
Mario Mollà nedarà els 100 papallona amb la selecció espanyola de natació
  • CA

Mario Mollà, del Club Natació Terrassa, convocat per participar amb la selecció espanyola de natació en els XIX Jocs del Mediterrani.

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) va difondre ahir la llista de convocats per als XIX Jocs del Mediterrani que se celebraran a Orà (Algèria) de l’1 al 5 de juliol. Entre els dinou escollits, figura el nedador del Club Natació Terrassa Mario Mollà, que es va guanyar l’accés en el Campionat d’Espanya Open Absolut celebrat recentment a Torremolinos.

En principi, Mollà disputarà quatre proves a la ciutat magribina, els 100 m papallona i els relleus masculins de 4×100 i 4×200 m lliures i de 4×100 m estils.

Mario Mollà, del Club Natació Terrassa

Dinou nedadors a la selecció i Mario Mollà

La llista elaborada per la RFEN està formada per deu nedadors i nou nedadores. Al marge de Mollà, integren l’equip masculí Javier Arauz (CD Gredos San Diego), Diego Mira, Álex Castejón i Manuel Martos (CN Sabadell), Luis Domínguez (EM El Olivar), Albert Escrits (CN Sant Andreu), Miguel Martínez i Carlos Quijada (Real Canoe NC) i Juan Francisco Segura (Madrid NC).

Així mateix, l’equip femení està format per Ainhoa Campadabal, Júlia Pujadas, Àfrica Zamorano i Lidón Muñoz (CN Sant Andreu), Carla Hurtado (CN Tenis Elche), Paula Juste (CN Lleida), Marina Garcia (CN Sabadell), Alba Vázquez (CN Churriana) i Carmen Weiler (Real Canoe NC).

L’infantil femení de waterpolo, cinquè en el Tomo Tournament

L’equip infantil femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va classificar-se en una meritòria cinquena plaça en el Tomo Tournament, un torneig internacional que va celebrar-se a Dubrovnik (Croàcia) del 19 al 24 d’abril.

En la primera fase, les egarenques, enquadrades en el grup M, van golejar el Tribes irlandès per 16 a 0, van empatar a tres contra l’Euskadiko, un combinat de la Federació Basca, i van perdre 3 a 2 contra la UE Horta. Aquests resultats van conduir el CN Terrassa a lluitar per les posicions compreses entre la cinquena i la vuitena. L’equip dirigit per Xavi Pérez va tancar la competició amb dos triomfs. Va superar l’Esslingen alemany per 8 a 3 i, en el matx per la cinquena plaça, va batre el CE Mediterrani 6 a 2.


Dotzè lloc per a l’infantil masculí


Al seu torn, l’infantil masculí va classificar-se en dotzena posició. En la primera fase, els egarencs, que militaven al grup H, van derrotar el Novi Beograd serbi per 6 a 4 i van perdre contra el Salerno italià per 3 a 4. En els vuitens de final, l’equip entrenat per Sergi Mora va caure contra el Lazio Nuoto italià per 9 a 1, resultat que el va portar a lluitar per les places compreses entre la novena i la setzena. En primera instància, el CN Terrassa va guanyar el Sabac serbi per 9 a 2 i, posteriorment, va ser derrotat pel Jadran Herceg Novi montenegrí per 6 a 7 i pel Primorac Kotor montenegrí per 8 a 6.

L’equip infantil femení de waterpolo del Club Natació Terrassa

Dues victòries per al CN Terrassa en la Swimrun Costa Brava

El Club Natació Terrassa va sumar dues victòries en la Swimrun Costa Brava que va celebrar-se el cap de setmana passat. Aquesta modalitat combina la natació en aigües obertes i la cursa a peu.

Sònia Rojas va adjudicar-se el triomf en la cursa Half individual sobre una distància total de 21 quilòmetres amb un registre de 3h06’04”, tot superant la portuguesa Andreia Sofia Da Silva, segona amb 3h14’34”, i Pilar Florit, tercera amb 3h46’15”. Així mateix, Natàlia Bañó i Eugenio Schillaci van imposar-se en la cursa Short parelles mixtes sobre una distància total d’11 quilòmetres amb un temps d’1h42’10”.

El Club Natació Terrassa va sumar dues victòries en la Swimrun Costa Brava
El Club Natació Terrassa va sumar dues victòries en la Swimrun Costa Brava

Tres victòries per al CN Terrassa en la segona jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis Olímpic per Parelles

El Club Natació Terrassa va sumar tres victòries en la segona jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis Olímpic per Parelles que va celebrar-se el cap de setmana passat. També van disputar-se partits ajornats corresponents a la primera jornada.

En Divisió d’Honor, van disputar-se dos partits protagonitzats per duples del club. Àlex Navarro i Albert Domínguez van superar Pol Dalmases i Biel Vaghi per 2 sets a 1, mentre que Víctor Modenes i Albert Vaghi van derrotar Vicenç
Sellàres i Daniel López pel mateix resultat.

En Primera Categoria, Víctor González i Iván Prados van perdre per 2 sets a 0 contra la dupla del Cerdanyola formada per Andreu Clopés i Víctor Herranz. Igualment, en Segona Categoria, Francisco Nieto i Jesús Muñoz van afrontar tres partits.

Van superar la parella del Roquetes integrada per Genís Cano i Xavi Martínez per 2 sets a 0 i van perdre contra la dupla Mauricio Gallegos i Esteban Gómez, del Bac de Roda, per 2 sets a 1 i contra la parella de l’Igualada formada per Pau González i Paco Fonseca per 2 sets a 0. Per últim, Nil Gómez i Javier Alarcón van ser derrotats en els dos partits que van jugar, contra Mauricio
Gallegos i Esteban Gómez, del Bac de Roda, per 2 sets a 0, i contra la dupla de l’Igualada integrada per Paco Fonseca i Adrià Claramunt pel mateix resultat.

2a jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis Olímpic per Parelles
2a jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis Olímpic per Parelles

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa