MónTerrassa
Les Mami’s Hockey d’arreu d’Europa tornen a jugar a Terrassa
  • CA

El Club Egara tornarà a ser un punt de trobada per a les mami’s hockey de tot el món amb la celebració del 6th European Mami’s Hockey Festival (EMHF), que es celebrarà al Pla del Bon Aire del 18 al 20 de maig. Al voltant de 300 participants, repartides en 32 equips arribats d’arreu d’Europa ompliran els camps del Pla del Bon Aire a partir del 18 de maig.

Cal destacar el creixement de participació de clubs de de l’estat. Tenint participació aquest any de clubs de Madrid, Covadonga, Getxo, Santander i València. A més, nou dels conjunts són arribats de fora de l’Estat, especialment d’Holanda o Bèlgica. Aquesta sisena edició està ambientada en el musical de Holliwood, per tal que les participants se sentin com les estrelles durant cada dia del Festival. Així el divendres a la nit, podrem gaudir i ballar amb els shows musicals creats per cada equip recordant i durant el sopar de gala del dissabte, tota la decoració i ambientació les transportarà als musicals de pel·lícula.

Un Festival més 2.0 que mai

Una de les principals novetats d’aquesta edició és la creació de la pàgina web del Festival (http://emhf.egara.es), des d’on es centralitzarà tota la informació. Les inscripcions s’han canalitzat a través del web, facilitant tenir actualitzada de forma pública els equips i les jugadores participants.

A més, també s’han potenciat les xarxes socials a través dels canals de Facebook, Instagram i Twitter. Tanmateix, durant els tres dies d’un dels esdeveniments més esperats tant al Club Egara com a la ciutat, la web també serà un dels puntals informatius, allà hi haurà els horaris de totes les activitats i partits i, a la vegada, es publicaran els resultats, les novetats i canvis al quadre de competició. El Festival és el fruit del treball en equip de les mami’s del Club Egara i desenes de persones voluntàries durant tot un any, per tal de poder gaudir del hockey i de les amistats durant aquests tres dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa