Mala peça al teler per al CN Terrassa de Xavi Pérez
Xavi Pérez dirigint les noies del CN Terrassa | CN Terrassa

El CN Terrassa va caure contra el CN Sant Andreu (9-11) en el partit d’anada de quarts de final de la Copa Catalunya de waterpolo femení. El conjunt de Xavi Pérez va completar un debut convincent contra el tercer classificat de la passada edició de la lliga i només un mal tercer quart el va allunyar de la victòria. Demà, a les 20.45 hores, es disputarà el matx de tornada a la piscina Pere Serrat de la capital catalana. Les egarenques necessitarien guanyar de tres gols per tal d’accedir a les semifinals o bé vèncer de dos i imposar-se a la tanda de penals.

El CN Terrassa va signar un inici magnífic. Al mig minut de joc, Noelia Mora va marcar el seu primer gol com a jugadora del club, diana que va replicar Lloret en l’acció següent. L’intercanvi es va repetir quan Dalmases va contrarestar l’encert previ de Mora. En el segon tram del primer quart, les de Xavi Pérez van encadenar un parcial de 2 a 0, obra d’Olga Descalzi, en superioritat numèrica, i de Marta Recio, de penal (4-2).

Les locals van seguir per davant en l’electrònic en el segon període. El Sant Andreu va restablir l’equilibri de la mà d’Aznar i Hernández. Les terrassenques, però, van recuperar la iniciativa gràcies a un penal transformat per Mora i a una bona acció d’Anna Roldán (6-4). A mig minut del descans, Aznar va reduir el marge.

La represa va resultar fatídica per als interessos egarencs. Després que Raquel Roldán anotés un esperançador 7 a 5, les visitants van encadenar un parcial de 0 a 4 que va trencar el matx. Baringo, Lloret, de penal, Dalmases i Morell en van ser les artífexs. El CN Terrassa, no obstant, no va rendir-se. En el segon minut de l’últim quart, Mora va escurçar la diferència (8-9). Les andreuenques van respondre per mitjà de Bargalló. A mig minut del final, les de Xavi Pérez van tornar a situar-se a només un gol quan Recio va batre Nieto en jugadora de més. Una diana de Crespi en l’acció següent va col·locar el 9 a 11 definitiu.