Mala nit per al CP San Cristóbal
Imatge del partit entre el San Cristóbal i la Pobla de Mafumet
Imatge del partit entre el San Cristóbal i la Pobla de Mafumet | CF Pobla de Mafumet

El CP San Cristóbal va disputar aquest dimecres al vespre el partit corresponent a la primera jornada del Campionat de Tercera Divisió grup 5. L’enfrontament amb el CF Pobla de Mafumet havia quedat ajornat pel protocol Covid per un positiu en un dels jugadors. Els terrassencs es desplaçaven fins al Camp de Tarragona per enfrontar-se a un conjunt assequible, ubicat a la part baixa de la taula. Però una bona primera part de la Pobla va esmicolar el somni d’endur-se els 3 punts (2 a 1).

El partit va començar de la millor manera possible pels locals, ja que al minut 20, Dani Argilaga obria la llauna i col·locava l’1 a 0 al marcador. A mesura que anaven passant els minuts, les oportunitats dels pobletans anaven en augment. Karim i Caballero ho van intentar sense encert. Però després de tanta insistència, al minut 38, va arribar el segon gol. Carlos Martínez posava el 2-0 en el marcador.

La segona part va ser molt més igualada, això sí, amb poques ocasions clares de gol. Al minut 71, però, l’àrbitre assenyalava unes mans del CF Pobla de Mafumet dintre de l’àrea rival. L’egarenc Mario Domingo, ha estat qui va transformar el penal. Va ser aquí quan el Sancris va creure que podia rascar almenys un punt i va generar diverses ocasions clares de gol en els darrers minuts del partit. La sort no va acompanyar i el resultat ja no es va moure.