Mal partit del CV Terrassa femení a Cerdanyola
CV Terrassa femení a Cerdanyola
CV Terrassa femení a Cerdanyola | CV Terrassa

CV TERRASSA TEKNOPOINT 2 – 3 CV CERDANYOLA

Mal partit de les de Dobón i Guil que no mostren el seu joc en tot el partit i es deixen atropellar per un molt bon equip, el Cerdanyola. En horari de diumenge, el Terrassa rebia el lider del grup el Cerdanyola, en un matx que a priori semblava molt interessant però que des de un inici va ser un malson per a les egarenques. Amb un joc pobre i molt lluny del que sol mostrar el conjunt egarenc, les locals no van saber en cap moment com plantejar el partit. Tot i les diferents modificacions tàctiques, les de Terrassa queien una i una altra vegada davant les visitants que amb un joc molt constant es posaven ja en el primer set per davant.

La reacció del Terrassa va fer que es possessin per davant en el 2 i 3r set i inclús en el 4rt en el que amb un parcial de 22- 17 semblava que tenien el partit al cove. No va ser així, amb un poderós servei el Cerdanyola capgirava el marcador sense la mes minima reacció del conjunt local. Ja en el tie el Terrassa va desapareixer de la pista arribant a tenir un parcial de 1-11 en contra i tot una petita reacció que de poc va servir, perdient el partit. Mal partit, poca reacció i poca capacitat per a tancar un partit que estava practicament tancat. La propera setmana es deplaçaran fins a Granollers per a disputar la 5 jornada de la fase.