MónTerrassa
Un magnífic gol de Jaume Pascual situa líder al Terrassa FC
  • CA
Els jugadors del Terrassa celebren el gol de Jaume Pascual
Els jugadors del Terrassa celebren el gol de Jaume Pascual | Arnau Alcalà

!--akiadsense-->

Amb un gran gol de cap de Jaume Pascual, el Terrassa FC ha superat l’Igualada en un partit no gaire lluït pel que fa a futbol, però amb emoció gairebé fins al final per la incertesa del resultat. El conjunt egarenc ha assolit la seva tercera victòria consecutiva, fet que el situa com a líder del grup.

En els primers compassos del matx, l’Igualada ha volgut mostrar-se ofensiu i ha dirigit un parell d’atacs que no han acabat en res. El Terrassa FC ha intentat construir des de la defensa, però no ha trobat el camí ideal. Els egarencs s’han apoderat de la pilota, a partir del minut 10, però han seguit sense fer por a l’àrea de l’Igualada, llevat un córner que Romans ha refusat amb els punys. Els visitants, per la seva part, han protagonitzat algun contraatac que tampoc ha suposat cap ensurt pel porter Ortega.

En el minut 19, Jaume Pascual s’ha aprofitat d’una errada Edwin i ha servit a Arranz, que no ha pogut arribar a la pilota. Cinc minuts més tard, i després d’una bona jugada de l’equip, Salva ha passat la bola de primeres i Jaume Pascual ha xutat, però el porter visitant ha aturat l’intent dels terrassencs. En el minut 29, els de Juanjo García han reclamat un penal sobre Salva, però l’àrbitre del partit, el barceloní Carlos Albelda Bárcena, no ha considerat que l’acció fos mereixedora de la pena màxima.

Terrassa FC-Igualada

!--akiadsense-->

El conjunt local ha augmentat la intensitat del seu joc, però ha continuat mancat d’arribada als últims metres. En el minut 38, l’Igualada ho ha provat, amb una centrada-xut d’Arnau que ha sortit per sobre del travesser. I tres minuts més tard, s’ha produït la millor oportunitat dels egarencs, en una combinació ben elaborada per la banda esquerra, que ha culminat Albert López amb una passada de gol a Agudo, però el jugador castellonenc ha enviat la pilota molt per sobre de la porteria visitant. Ha contestat l’Igualada amb un xut d’Arnau, després d’un llançament de córner, però la pilota ha sortit fora. El partit, sense més, ha arribat a la conclusió dels seus primers 45 minuts de joc.

A la segona meitat, el Terrassa FC ha sortit molt fort i en el minut 2, Arranz ha rematat de cap un córner executat per Lucas Viña, i la pilota ha sortit fora. Els igualadins han fabricat algun contraatac, tot i que sense fer mal a la rereguarda local. Els de García han mantingut la mateixa empenta i s’han mostrat molt més endollats que a la primera part. En el minut 16, els terrassencs han gaudit d’una bona opció, després d’un córner, però la bona rematada de Jaume Pascual, ha sortit fora per ben poc.

El conjunt local ha insistit, però les posteriors opcions per marcar han estat dos xuts de lluny per part d’Àlex Fernández. El primer l’ha aturat el porter Romans sense gaires complicacions, i el segon ha sortit per sobre del travesser de la porteria dels igualadins. Les ocasions pels egarencs no acabaven de fructificar. García ha donat pas a Akito, Luna i José Enrique i l’aposta, a la llarga, ha fet efecte.

Una passada molt mesurada de Luna a l’àrea, a set minuts per arribar al temps reglamentari, l’ha rematada de cap i en planxa Jaume Pascual, creuant la pilota i lluny de les mans de Roumans, que no ha pogut fer res per evitar el gol del Terrassa FC. Tot i marcar, els egarencs han conservat la mateixa intensitat de joc, encara que Sergio, per part visitant, ha provat un xut amb perill, que Ortega ha evitat. El resultat no ha perillat i el Terrassa FC ha sumat la seva tercera victòria consecutiva i es situa com a líder del grup.

TERRASSA FC: Ortega, Salva, Pelegrín (Marc Muñoz, 88’), Castillo, Lucas Viña, Galeano (Manu, 88’), Àlex Fernández, Jaume Pascual, Agudo (José Enrique, 80’), Albert López (Luna, 80’) i Arranz (Akito, 70’).

CF IGUALADA: Romans, Bernat, Eppy, Casado (Contreras, 86’), Edwin (Sergi, 70’), Benito, Gimeno, Arnau, Huertas (Eric, 70’), Genís (Pedro, 81’) i Sergio.

Àrbitre: Carlos Albelda Bárcena (Comitè de Barcelona). Ha amonestat amb targeta groga als locals Galeano i Marc Muñoz.

Gol: 1-0, Jaume Pascual (83’).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa