MónTerrassa
Losada i Corredera, convocades pel partit contra França
  • CA
La selecció espanyola de futbol, amb Corredera (7) i Losada (6)
La selecció espanyola de futbol, amb Corredera (7) i Losada (6) | RFEF

!--akiadsense-->

Després de fer història al Mundial en caure davant les campiones del món en vuitens de final, la selecció espanyola absoluta torna als terrenys de joc amb la vista posada al Campionat d’Europa Femení de la UEFA 2021. El combinat estatal capitanejat per Jorge Vilda arrencarà la nova temporada amb un test d’altura davant França. El Stade Gabriel-Montpied, situat a la ciutat francesa de Clarmont, serà la seu de la trobada internacional amistosa davant les Bleues dissabte que ve 31 d’agost a les 21.00 hores.

El xoc servirà a les internacionals espanyoles de preparació per a la fase de classificació de la màxima cita continental. Espanya, enquadrada en el grup D, es mesurarà a República Txeca, Polònia, Moldàvia i l’Azerbaidjan. Els guanyadors de grups i els tres segons amb millor balanç contra les seleccions classificades en el primer, tercer, quart i cinquè lloc en els seus grups s’uniran a Anglaterra a la fase final del torneig.

Per aquesta cita, Vilda ha fet oficial la llista de les 18 jugadores amb què comptarà, entre les quals s’hi troben dues futbolistes de Terrassa: la capitana del FC Barcelona Vicky Losada i la jugadora del Llevant Marta Corredera. La selecció es concentrarà el proper dilluns 26 d’agost a la Ciudad del Fútbol Las Rozas.

Llista de convocades
Llista de convocades | RFEF

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa