MónTerrassa
L’Olímpic de Terrassa, a punt per a la final ajornada de la Copa Catalunya
  • CA
Presentació de la final de la Copa de Catalunya a Terrassa
Presentació de la final de la Copa de Catalunya a Terrassa | FCF

!--akiadsense-->

La Sala d’Actes de la seu central de l’FCF, a Barcelona, ha estat l’escenari on s’ha portat a terme la presentació oficial de la 31a final de la Copa Catalunya Absoluta. El duel el disputaran la UE Llagostera i el CE L’Hospitalet el proper divendres 9 d’octubre a les 18.30 hores a l’Estadi Olímpic de Terrassa, en directe per Esport3. Tota la informació relativa a aquest partit es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials federatives amb l’etiqueta #CopaCat20.

Després de projectar un vídeo del més destacat de l’anterior Copa Catalunya Absoluta, el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, ha comentat que “quan ens va trucar la Federació per acollir aquesta final vam dir que sí sense pensar-ho, i ja esperem amb ganes el partit”. Per la seva banda, el regidor d’esports de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, ha reconegut que està “molt a gust de ser en aquesta casa, la Federació, on porto molts anys venint, sempre rodejat de grans amics. Per a nosaltres, aquesta final significa donar a conèixer la ciutat i acollir a dos grans amics, com són L’Hospitalet i el Llagostera”. A més, Moreno ha explicat que la ciutat ha estat nomenada Ciutat Europea de l’Esport 20201, fet que suposa “un honor perquè situa Terrassa al mapa internacional”.

L’àrbitre principal de la final serà Víctor García Verdura. A les bandes estarà assistit per Unai García Urbaneja i Albert Riubrugent Expósito, mentre el quart àrbitre serà Víctor Sánchez Rico. Una vegada conegut el conjunt arbitral de la final, els altres protagonistes de l’enfrontament han estat els capitans d’ambdós clubs.

El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, ha destacat que “valorem de manera molt positiva que puguem celebrar aquesta Copa Catalunya Absoluta malgrat la situació que vivim. Sabem que la Federació Catalana de Futbol està aplicant totes les mesures de seguretat i sanitàries de manera estricta i professional. L’esport és un factor important que l’hem de continuar practicant, com a motor de la societat. Felicitem també al Terrassa per acollir la final i per haver estat elegida Ciutat de l’Esport”. Per acabar, el president de l’FCF, Joan Soteras, ha reconegut que “estem guanyant el partit davant la situació que vivim, estem treballant perquè els protocols es compleixin, volem que el món del futbol vagi tornant a la normalitat. L’Ajuntament de Terrassa pot estar tranquil perquè estem treballant amb tots els protocols, hi haurà seguretat, el partit segur que serà un èxit i la Copa Catalunya serà un molt bon partit de futbol”.

Presentació de la final de la Copa Catalunya 2020
Presentació de la final de la Copa Catalunya 2020 | FCF

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa