L’Isur es classifica per a la segona ronda de Copa Catalunya aleví
La plantilla de l’aleví de l’Isur-La Font Màgica | Isur

Aquest dilluns, 27 de novembre, es va disputar el partit de la primera ronda de la Copa Catalunya de categoria aleví entre l’Olimpic La Floresta amb l’equip de Terrassa Isur-La Font Màgica. L’enfrontament va finalitzar amb empat a 3 i victòria als penals per part de l’equip dirigit per Josué García Pérez.

La primera part va comptar amb un gol marcat per Ekaitz Reguera de l’Olimpic (17′). A la segona part el primer gol d’Isur va ser de Mark Ferreiro (26′) però l’Olímpic es va tornar a avançar a través del mateix Reguera (31′). La remuntada de l’equip de Terrassa es va materialitzar amb els gols de Marc Guiral (32′) i Marçal Berdala (33′). Finalment però el partit va acabar amb l’empat 3-3 per un gol de Iker Santacana de l’Olimpic, al minut 38.

En ser un partit eliminatori, es va passar a la fase de penals (tres tirs per equip). Però aquí també van empatar. Es va haver de fer una ronda extra i, finalment, Isur el va marcar i el tir de l’Olimpic el porter Mark Ferreiro d’Isur el va aturar, donant la victòria als de Terrassa. La segona ronda es disputarà al gener on Isur jugarà amb el Rubí A, tot i que encara no hi ha data per aquest partit.