MónTerrassa
El Línia 22 de Terrassa fa història
  • CA
Els jugadors del Línia 22 celebrant l’ascens de categoria | FCH

!--akiadsense-->

La victòria diumenge del Línia 22 sobre el RC Jolaseta ha assegurat als verd-i-blancs la participació la propera temporada a la màxima competició estatal, la DHA. El combinat d’Oriol Alcaraz va vèncer al RC Jolaseta que era el seu rival directe per 2-1 amb gols de Joan Elías i Tadeo Silva. Aquesta victòria, i a manca de dos jornades per la fi de la Lliga Regular, els dóna la plaça directa a la DHA, ja que la diferència de punts amb el club basc és de 6 punts. El club de Terrassa fa història ja que serà la primera vegada en els seus 30 anys de vida que aconsegueix l’ascens a a màxima categoria masculina.

Per la seva banda, el Vallés, ha revalidat el seu títol de campió al guanyar al CH San Fernando per 1-4. Pel conjunt de Can Salas van marcar Ton Elías i Eduard Roig. L’Egara 1935 rebia a l’UD Taburiente, i el conjunt canari ha guanyat per un ajustat 0-1. Els ratllats, quarts, estan a un punt del RC Jolaseta.

El Pedralbes ha empatat amb el CH Pozuelo (1-1) i ha sumat un punt. L’equip barceloní ocupa el vuitè lloc. El partit entre la R. Sociedad 1927 i el CH Sardinero l’ha guanyat el combinat madrileny per 3 a 1 i hores d’ara està a un punt de l’Egara 1935.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa