MónTerrassa
Línia 22 se suma al projecte Hockey per Terrassa
  • CA

Aquest dijous va tenir lloc l’acte de signatura de l’adhesió del club Línia 22 H.C. a Hockey per Terrassa. L’acte va comptar amb l’assistència del president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella; el president del Línia 22, Raül Galy, i els presidents dels tres clubs que ja integren Hockey per Terrassa.

Amb l’adhesió del Línia 22 a Hockey per Terrassa, tots els clubs de la ciutat queden integrats en aquest projecte comú que té entre els seus objectius potenciar i millorar el hockey terrassenc establint un model de col·laboració únic amb la ciutat i el món empresarial, mantenint sempre la independència dels clubs i la rivalitat esportiva sana que ha omplert d’èxits les seves vitrines.

Completar la unió del hockey terrassenc amb l’adhesió del Línia 22 era un dels objectius principals que es va marcar el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella, quan va agafar les regnes de l’entitat. Hockey per Terrassa passarà a estar integrat pels quatre clubs locals de hockey: Atlètic Terrassa H.C., Club Egara, Club Deportiu Terrassa i Línia 22. Els quatre clubs compten en l’actualitat amb equips de Divisió d’Honor, a més de realitzar una tasca notable en el hockey formatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa