L’infantil A de l’Isur-La Font Màgica passa ronda de la Copa Catalana
L’infantil A per aquesta temporada 2017-18 | Isur-La Font Màgica

Divendres 1 de desembre es va disputar el partit de la primera ronda de la Copa Catalunya de Categoria Infantil on jugaven l’Olimpic La Floresta amb l’equip local Isur-La Font Màgica A. L’equip Infantil A Isur-La Font Màgica de Terrassa, dirigit per Leonardo Arderiu, va guanyar per 7 gols a 3 al camp del rival.

Durant la primera part, els tres primers gols va ser d’ISur, dels jugadors Ossama El Gouaria (12’), Roc Berdala (21’) i Victor Valverde (22’). L’últim gol de la primera part i primer de l’Olimpic el va marcar Ton Martinez (23’). A la segona part els dos primers gols van ser d’Ossama El Gouaria (28’) i Marc Artís (40’) d’Isur. Abel Cabellero (40’) va retallar distàncies per a l’Olímpic, però els de Terrassa van reaccionar els van tornar a marcar mitjançant Marc Artís (42’). Tres minuts després, Ton Martínez (45’) de l’Olimpic posava el 3 a 6. El darrer gol del partit va ser d’Isur del jugador Samir Rahmouni (50’).

Al ser un partit eliminatori, l’equip Infantil A de l’Isur es va classificar i pasarà a segona ronda. Encara no hi ha data -però serà abans del 21 de gener- ni tampoc el nom de l’equip rival, ja que encara falten per disputar partits de la primera ronda. De moment, és el segon equip d’Isur que passa a segona ronda de la Copa Catalunya, la setmana pasada va ser l’equip Aleví.