MónTerrassa
L’himne del Terrassa FC, a un pas de ser el millor del futbol català

L’himne del Terrassa FC va golejar a principis d’any els seus rivals, es va convertir en el millor himne del mes de febrer i es va classificar per a la següent ronda. Ara ha arribat el moment de la votació definitiva perquè sigui escollit el guanyador del ‘Segon Concurs d’Himnes del Futbol Català’.

El Terrassa FC fa una crida a tota l’afició terrassista per convertir-lo en el millor del futbol català en la selecció que cada temporada realitza la secció ‘El melic del futbol’ de Jordi Mèlich del programa ‘Tot gira’ de Catalunya Ràdio que presenta el periodista David Clupés.

L’afició del Terrassa FC pot votar a través de Facebook i del web del ‘Tot gira’

Si vols ajudar, has de votar als comentaris de la publicació del Tot Gira i també a l’enquesta del web de pàgina del programa esportiu de Catalunya Ràdio.

L’espai té ara per ara 9 himnes preseleccionats que van passar de ronda, però només n’han de quedar tres de cara a la final del cap de setmana de l’1 i 2 de juliol, quan el grup reusenc Pokers, autor de la sintonia de la secció ‘El melic del futbol’, decideixi quin club guanya el ‘Segon Concurs d’Himnes del Futbol Català’.

El rivals del Terrassa FC, la UE Tossa, la UE Rubí, el CN Navàs, el Sant Joan Montcada, el CF Damm, el FC Frutiosenc, el CF Ciudad Cooperativa i el CD Tortosa.

El Terrassa FC ja va guanyar la primera fase amb molta diferència

L’entitat té dret a disputar aquesta següent fase, ja que al febrer va guanyar amb contundència els seus rivals, ja que el Terrassa FC (102 vots) va golejar la UE Castellnou (68 ‘likes’), el Can Parellada (41) i el CF Badalona (4).

Nou comentari

Comparteix