MónTerrassa
L’EXIN Masters World Cup, deu mundials en un a Terrassa
L'EXIN Masters World Cup, deu mundials en un a Terrassa
L’EXIN Masters World Cup, deu mundials en un a Terrassa | Egara

!--akiadsense-->

La competició EXIN Masters World Cup comptarà amb 132 equips i més de 3.000 esportistes. El torneig es converteix en l’esdeveniment esportiu més gran organitzat mai a la ciutat de Terrassa.

La competició se celebrarpa entre el 27 de juliol i 5 d’agost d’enguany. L’EXIN Master World Cup és una competició de la International Masters Hockey Association (IMHA), reconeguda per la Federació Internacional de Hockey (FIH) per promoure el hockey per a esportistes de més de 35 anys. Es divideix en deu categories, cinc masculines i cinc femenines: +35, +40, +45, +50, +55.

Un total de 132 equips de 24 països, prop de 3.000 esportistes i uns 400 partits. Deu mundials en un, amb representació dels cinc continents.

Per tant, la magnitud de l’esdeveniment, que preveu rebre més de 4.000 persones durant els deu dies de competició, no només converteix el torneig en referència dins la seva categoria, sinó que l’equipara als esdeveniments més importants organitzats per la FIH.

El logotip oficial del torneig ha estat dissenyat per l’estudiant de l’ Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa, Noèlia Morales Navarro. El seu projecte va resultar el guanyador dels catorze presentats al concurs proposat pel Club Egara i coordinat per la mateixa escola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa