L’Euro Hockey League gira l’esquena a l’Atlètic Terrassa
El primer quart ha estat marcat per la neu
El primer quart ha estat marcat per la neu | EHLHockeyTV

Derrota dolorosa per a l’Atlètic Terrassa. Els egarencs han perdut la gran final de l’Euro Hockey League davant d’un rival que en tot moment ha estat superior, el HC Bloemendaal (5 a 1), però que ha tingut també una efectivitat sorprenent. Els holandesos han aconseguit el seu quart títol europeu, convertint-se amb el club més llorejat. Mentre que els egarencs han vist com se’ls escapava la possibilitat de fer història i convertir-se en el primer club espanyol a endur-se l’EHL.

El partit ha començat ja d’entrada amb molt mal peu -i moltíssima neu- per als interessos egarencs. Al minut 3, Van der Drift ha posat l’1 a 0 pels holandesos després de rematar una bona centrada per la banda dreta de Jasper Brinkman. I encara desconcertats per la sortida fulgurant del Bloemendaal, els de Can Salas han vist com dos minuts després la ferida es feia més gran amb l’arribada d’un nou gol, aquest cop obra de Thierry Brinkman. Però els egarencs no s’han rendit i al minut 10, Pau Cunill ha estat l’encarregat d’aconseguir retallar les distàncies i tancar el primer quart amb un 2 a 1 esperançador.

Al segon quart, els holandesos han tornat a pressionar, i han foradat de nou la porteria egarenca des del penal córner amb una bona finalització de Fuchs. Amb el 3 a 1 s’ha arribat a la mitja part. Al tercer quart, l’Atlètic ha tingut fins a dos penals córners amb 30 segons, però cap d’ells ha fet forat. En canvi, els Bloemendaal ha acabat sentenciant la final al minut 41 quan Brinkman ha fet el quart.

En el darrer quart, els holandesos han fet el cinquè, obra de Tim Swaen de penal stroke. Però l’Atlètic no ha abaixat els braços i encara que sabia que ja era impossible fer la remuntada, ho ha seguit intentant. Fruit d’això s’ha fet el 5 a 2, en un gol en pròpia porta del Bloemendaal després d’un remat de Jordi Bonastre. I fins i tot hauria pogut arribar el 5 a 3.