L’Escola de Ciclisme Vallès primera per equips a Sant Julià de Vilatorta

Un total de 124 corredors va anar aquest passat dissabte a Sant Julià de Vilatorta per disputar la quarta prova de la Copa Catalana Infantil de carretera. L’Escola de Ciclisme Vallès va portar 14 infants a aquesta cita, aconseguint una altre setmana, la primera posició per equips. En la categoria prebenjamí, el petit Aniol Gil aconseguia la primera posició. La benjamina Paula Rebollo es va alçar amb la primera posició. En la categoria principiant, Hugo Guardia aconseguia la segona posició acompanyat del Marti Hueso a la tercera, a la 8a Denís Camero, a la 12a Max Ballesteros i a la 22a l’Arnau Rebollo. En la categoria aleví, cinquena posició per l’Albert Fort, 8aLaura del Pino, 11a Jan Rueda, 17a Guiu Fernández i 19a Héctor Gozález. En la categoria infantil 30a posició per l’Aitor Rueda. i després d’una caiguda Marcos González va acabar a la 41a posició.